Obavijesti

Sport

Komentari 68

Srbi srušili Nigeriju, Španjolci Argentini utrpali šest komada!

Srbi srušili Nigeriju, Španjolci Argentini utrpali šest komada!
16

Svjetski prvaci Nijemci su utakmicu započeli bez sedmorice igrača koji su odigrali 1-1 prije nekoliko dana sa Španjolskom, dok je Brazil nastupio u najjačem sastavu s izuzetkom ozlijeđenog Neymara

VIDEO

U najzanimljivijoj prijateljskoj utakmici u utorak i reprizi polufinala prošlog Svjetskog prvenstva u Berlinu je Brazil svladao Njemačku s 1-0.  

Bila je to prva utakmica nakon onog famoznog deklasiranja Brazila (1-7) od strane Nijemaca u Belo Horizonteu, a Brazilci su se pobjedom barem malo osvetili Nijemcima. U 37. minuti napadač Mancester Citya Gabriel Jesus prilično sretno je postigao jedini gol na utakmici. Svjetski prvaci Nijemci su utakmicu započeli bez sedmorice igrača koji su odigrali 1-1 prije nekoliko dana sa Španjolskom, dok je Brazil nastupio u najjačem sastavu, s izuzetkom ozlijeđenog Neymara. 

Prvi protivnik "vatrenih" na Svjetskom prvenstvu Nigerija izgubila je u Londonu od Srbije 2-0 golovima Aleksandra Mitrovića. Engleska i Italija remizirali su na Wembleyju 1-1.

International Friendly - Nigeria vs Serbia

Argentina, naš drugi protivnik u Rusiji, teško je poražena od Španjolske (6-1). Isco je pritom zabio hat-trick, a po jedan su dodali Diego Costa, Thiago i Iago Aspas.

Švicarci su u Luzernu deklasirali Panamu s čak 6-0, a u strijelce se u upisao i napadač Dinama Mario Gavranović. Mrežu nesretnih Panamaca pogađali su Džemaili (23), Xhaka (31pen), Embolo (33), Zuber (39), Gavranović (49) i Frei (69). Gotovo jednako uvjerljivi bili su Belgijanci koji su s 4-0 demolirali Saudijsku Arabiju, a strijelci su bili Romelu Lukaku (13, 39), Michy Batshuayi (77) i Kevin De Bruyne (80). 

Poljska je u uzbudljivoj utakmici kod kuće dobila Južnu Koreju s 3-2. Poljaci su vodili sve do 85. minute s 2-0  zahvaljujući golovima Roberta Lewandowskog (32) i Kamila Grosickog (45), ali su Azijci preokrenuli preko Chang-Min Leea (85) i  Hee-Chan Hwanga (87). U drugoj minuti sudačke nadoknade Piotr Zielinski je ipak donio trijumf Poljacima. 

Crna Gora i Turska su u Podgorici odigrali 2-2. Turci su vodili s 2-0 pogocima Undera (11) i Yokuslua (27), ali su Crnogorci uspjeli izbjeći poraz pogocima Ivanića (42) i Mugoše (87). 

Danska i Čile su u Kopenhagenu igrali bez golova, kao i Senegal i BiH u Le Havreu. Tunis je slavio u Nici protiv Kostarike s 1-0 pogotkom Wahbija Khazrija (36), dok je Egipat u Zuerichu izgubio od Grčke s 0-1 golom Nikosa Karelisa (36). Slovenija je u Stožicama neočekivano izgubila od Bjelorusije 0-2 golovima Skaviša (36) i Saroke (90+4). 

Švedska je izgubila na gostovanju kod Rumunjske s 0-1, a strijelac jedinog gola bio je Dorin Rotariu (57). 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske