Obavijesti

Sport

Komentari 1

'Nastavni sat birtijašima. Mene je Dražen učio: moraš ići 100%'

'Nastavni sat birtijašima. Mene je Dražen učio: moraš ići 100%'

Dražen je trpao i trpao svima koliko je mogao. Ako smo se barem mrvicu moja ekipa i ja približili Draženu u pristupu u jednoj laganoj utakmici, tada sam ponosan do neba, rekao je trener Varaždina...

VIDEO

Varaždin je u osmini finala županijskog kupa varaždinske županije pobijedio ŠNK Karlovec nevjerojatnih 29-0. Čak četvorica nogometaša došla su do hat-tricka, a trostruki hat-trick zabio je Dino Skorup.

Pokretanje videa...

Prošlo je 27 godina od kada nas je napustio Dražen Petrović 01:23

Trener Varaždina Samir Toplak pohvalio je angažman svojih igrača smatrajući da su se ponašali ful korektno uz respekt prema protivniku unatoč velikoj gol razlici.

- Ne mogu igračima reći da igraju na pola. Ako netko misli da to nije moralno, ja se nimalo ne slažem. Jedino što je pošteno prema suparniku je odigrati maksimalno - rekao je on. No ne slažu se svi s njim.

Naime, mnogi su prozvali Varaždince da se se bespotrebno iživljavali nad protivnikom i da nisu prestali zabijati iako je već na početku bilo jasno tko će biti pobjednik. Također, da nije bilo ni respekta prema protivniku koji je bio naočigled nemoćan protiv varaždinske momčadi.

No Toplak i za takve ima odgovor. On se povodom svega oglasio na Instagramu gdje je sebe i svoje igrače usporedio s velikim Draženom Petrovićem.

- Malo nastavnog sata iz vrhunskog sporta, moralistima, znalcima, birtijašima, kladioničarima i sličnima koji opasno dovode u pitanje mene i moje ekipe nakon 29:0 u Kupu. Moj najveći sportski idol, najveći svih vremena, Mozart, Petro i tko zna kako smo ga sve zvali naučio me da u sportu uvijek, ali uvijek moraš dati 100 posto. Na svakom treningu, na svakoj utakmici. Stalno maksimum. I to je jedino ispravno i moralno. Sve ostalo nema veze s vrhunskim sportom te sam zato baš ponosan da je moja ekipa bila na maksimumu i ostvarila tako veliku pobjedu. Nema ništa na pola. Ništa. To ih učim svaki dan i kad je tako ja sam ponosan na njih.
Dražen je trpao i trpao svima koliko je mogao. Bio je primjer svima nama koji smo odrastali uz njegove igre. Ako smo se barem mrvicu moja ekipa i ja približili Draženu u pristupu u jednoj laganoj utakmici, tada sam ponosan do neba - poručio je Toplak.

Uz prigodan post objavio je i fotografiju članka koji govori o Draženovih 112 poena protiv kadeta Olimpije. Slovenci su 5. listopada 1985. godine u prvom kolu Jugolige stigli u Zagreb s kadetima zbog administrativne pogreške. Dražen Petrović ne prašta, u dresu Cibone utrpao im je rekord karijere.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića