Obavijesti

Sport

Komentari 89

Maloča: U šoku smo, uzdrmalo nas je to, nismo mogli ni pričati

Maloča: U šoku smo, uzdrmalo nas je to, nismo mogli ni pričati
3

U tri utakmice ove sezone smo se nosili s njima, nisu bili nadmoćni, a u četvrtoj im se sve poklopilo. Mi smo svi odigrali najlošije ove sezone, oni najbolje, kaže Maloča

VIDEO

Jutro nakon teškog poraza u Maksimiru javnosti su se obratila dvojica najiskusnijih igrača Hajduka, kapetan Mario Maloča i ''Hajdučko srce'' Goran Jozinović. Prvi je to poraz Hajduka nakon kolovoza, ujedno i najteži poraz u susretima s najvećim rivalom Dinamom, u povijesti.

- Mogu samo ponoviti da se ja kao kapetan i cijela momčad ispričavamo svim navijačima za ovaj poraz. U autobusu nitko nije progovorio ni riječi, svima nam je teško, no moramo se pokušati okrenuti Zadru, to nam je najbolji put da se izvučemo iz ove situacije.

Nije bilo puno analiza.

- Nakon utakmice nije vrijeme za analize, danas ćemo više o tome uoči treninga - kazao je kapetan, koji smatra kako je prava slika Hajduka negdje između utakmice u nedjelju i srijedu.

- U tri utakmice ove sezone smo se nosili s njima, nisu bili nadmoćni, a u četvrtoj im se sve poklopilo. Mi smo svi odigrali najlošije ove sezone, oni najbolje, pokazali su veliku kvalitetu i pobijedili nas. U svim segmentima su nas nadigrali, a mi od prvog do zadnjega nismo bili na razini. U svakom duelu su bili bolji, brži i jači, ništa nam nije polazilo za rukom. Sve loše se poklopilo u jednoj utakmici, možda je bolje da je u jednoj. U šoku smo, uzdrmalo nas je ovo, i sad moramo pokazati karakter, da smo momčad koja vrijedi. Moramo se već u ponedjeljak vratiti pobjedom u Zadru.

Maloča je otklonio svaku sumnju pred uzvrat.

- Željet ćemo pobjedu zbog naših navijača, da im uljepšamo blagdane, ali ne možemo govoriti da razmišljamo o prolasku u polufinale.

S kapetanovom pričom složio se i njegov zamjenik Goran Jozinović.

- Nije lako nešto pametno reći nakon onakvog poraza. Mogu ponoviti kapetanovu ispriku navijačima i ponuditi im nadu da ćemo se već u Zadru iskupiti pobjedom. Ušli smo u utakmicu loše, oni su se napunili samopouzdanjem i tu je sve bilo gotovo. Drugi gol, koji smo dobili iz ničega nas je presjekao, bilo je teško igrati i vratiti se. Nitko nije uspijevao ništa odigrati - kazao je Jozinović, koji ne misli kako bi zatvorenijom igrom mogli napraviti nešto više.

- Lako je pričati iza utakmice. Mi nismo navikli tako igrati. Kad je krenulo nizbrdo, mogli smo mi pokušavati što god želimo, ali njima je sve išlo. Ovo jako loše zvuči, ali moramo se pokušati vratiti iz ovoga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 89

VIDEO

Šok u Rijadu! Hrgović je izgubio od Duboisa tehničkim nokautom
PRVI FILIPOV PORAZ

Šok u Rijadu! Hrgović je izgubio od Duboisa tehničkim nokautom

Filip Hrgović izgubio je prvi put u 18. profesionalnom meču tehničkim nokautom u osmoj rundi protiv Daniela Duboisa. Djelovao je bolje većinu meča, ali dvije posjekotine iznad očiju bile su kobne

Mavrović za 24sata: Hrgović je nakon meča morao u bolnicu. I liječnik i suci bili su Britanci...
NIJE NEZADOVOLJAN HRGOM

Mavrović za 24sata: Hrgović je nakon meča morao u bolnicu. I liječnik i suci bili su Britanci...

Moguće je da Filip završi na još kojoj ovakvoj priredbi. Tim više što nije doživio nokaut, bila je dobra borba, atraktivna, rekao nam je iz Rijada Željko Mavrović, koji je uvjeren da Hrga treba dobiti novu šansu
Stručnjaci o Hrgovićevoj borbi: 'Hrvat je lijen i nespreman, jel  on preskočio teretanu ili što?!'
VIDEO BORBE

Stručnjaci o Hrgovićevoj borbi: 'Hrvat je lijen i nespreman, jel on preskočio teretanu ili što?!'

Zanimljivo je bilo gledati meč preko komentara stručnjaka koji su ga prenosili uživo uz ring. To su ljudi s višegodišnjim iskustvom u boksu, a Filip ih je na startu oduševio. No oduševljenje se pretvorilo u nevjericu