Obavijesti

Sport

Komentari 20

Maloča: Na Poljudu Stoke sigurno neće sačuvati mrežu

Maloča: Na Poljudu Stoke sigurno neće sačuvati mrežu
1

Mario Maloča, jedna od najboljih igrača u susretu Hajduka i Barcelone nakon utakmice zaslužio je dres Ville, ali on već misli na važnu utakmicu sa Stokeom

VIDEO

Jedan od junaka Hajdukovog remija protiv Barcelone bio je stoper Mario Maloča, koji je besprijekorno odradio svih 90 minuta. Za nagradu je, osim pljeska 30 – ak tisuća gledatelja i pohvala Balakova, dobio i dres Davida Ville, koji će upotpuniti kolekciju na zidu obiteljskog kafića, koga vodi njegov otac Zvonko.

- Čuvao sam jednog od najboljih napadača na svijetu, igrača kome se i  sam divim. Time je moje zadovoljstvo zbog dobro odrađenog posla još i veće – kazao je Maloča, još vruć nakon utakmice.

Stasiti stoper lani je uglavnom krpao desni bok, što nikako nije njegova prirodna pozicija. Ovu je započeo kao pričuva, no igrom protiv Barcelone pokazao je kako i za njega ima mjesta u standardnoj postavi, pogotovo jer se Japanac Inoha pokazao boljim rješenjem u veznom redu.

- Nije mi prvi put da sezonu počinjem s klupe, nema mi druge nego trenirati i koristiti svaku prigodu koju dobijem. Maloča upozorava kako ih dobar start ne smije uspavati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ne smijemo se zavaravati pobjedom nad Šibenikom i remijem protiv Barcelone, jer nas za nekoliko dana očekuje najvažnija utakmica, protiv Stokea u Europskoj ligi – kaže najbrži igrač u Hajdukovoj svlačionici.

Protiv Stokea, čiji napadači dominiraju visinom i skok igrom, Balakov će morati pojačati obranu visokim igračima.

- Ja sam spreman, a tko će igrati odlučiti će trener. Stoke je i te kako opasan i tko god bude igrao, morati će dobro paziti. Vjerujem da ćemo ih dobro snimiti i upoznati u ovih par dana do utakmice i te da ćemo se na koncu u Split vratiti neporaženi. A oni na rasprodanom Poljudu sasvim sigurno neće sačuvati svoju mrežu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...