Obavijesti

Sport

Komentari 14

Maloča: Poljaci će biti opasni na Euru, jako su optimistični

Maloča: Poljaci će biti opasni na Euru, jako su optimistični
1

Gledam svaku utakmicu Hajduka, nadam se da će na proljeće biti još i bolje, da će se boriti za naslov prvaka sve do kraja sezone, rekao je bivši kapetan Mario Maloča

VIDEO

Mario Maloča jedan je od onih koji su se na turnir 'Četiri kafića - Memorijal Dino Petrinović' redovito odazivali. I nakon odlaska iz Hajduka navika je ostala.

- Grad Split i Hajduk dali su mi jako puno, cijelu karijeru sam proveo u Hajduku, punih osam godina, tako da mi je normalno da se i dalje nastavim odazivati pozivu organizatora turnira, pa ću se odazvati i ubuduće - pojasnio je Maloča, čiji je Baoli izgubio 7-6 u polufinalu protiv Vanille. 

- Žao mi je što smo ispali, pogotovo nakon tako zanimljive i efikasne utakmice, ali sve se zaboravi kad se sjetiš da je to bio humanitarni turnir, da smo tu prije svega da se pomogne onima kojima je to najpotrebnije, da im svaka sljedeća godina bude lakša nego prethodna.

Maloča je ljetos dres Hajduka zamijenio dresom poljske Lechie.

- Trebalo mi je vremena da se priviknem na novu ligu, u kojoj se igra brže nego kod nas. Kako je vrijeme odmicalo i ja sam bio sve bolji i bolji. Prvih šest mjeseci prošlo je dobro, sada očekujem još bolje igre. Dolazi nam i novi trener, nadamo se da ćemo se boriti za Europu.

Poljsku je uoči Eura zahvatila velika euforija.

- Iz moje momčadi četvorica igrača nastupaju za reprezentaciju. Stvarno su vrlo optimistični uoči Eura, imaju jako dobru atmosferu, Lewandovski ih vuče i daje im dodatnu snagu i sigurno će biti ozbiljna konkurencija svakome na Euru - smatra Maloča, koji vjeruje i u dobar nastup Hrvatske.

- Imamo pravu momčad i možemo otići jako daleko, nadam se sve do polufinala...

Rastanak s Hajdukom nije bio baš onakav kakvoga je zaslužio dugogodišnji kapetan, no unatoč tome Maloča nikad nije rekao niti riječ protiv svog bivšeg kluba, za kojeg navija i danas. 

- Čujem se s bivšim suigračima, pratim ih, znam što se događa i jako sam zadovoljan. Sigurno da nitko nije očekivao da će biti tako dobri, ali očito je da trener Burić radi jako dobar posao, na čemu mu treba čestitati. Gledam svaku utakmicu, nadam se da će na proljeće biti još i bolje, da će se Hajduk boriti za naslov prvaka sve do kraja - zaključio je Maloča.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica