Sport

Komentari 7

Maltežani se ne predaju: Pa u Rijeci smo bili sjajni 60 minuta!

Maltežani se ne predaju: Pa u Rijeci smo bili sjajni 60 minuta!

Možda ćemo trpjeti u pojedinim trenucima utakmice, ali moramo igrati svoju igru. Moramo iskoristiti svoje prilike tijekom utakmice, rekao je izbornik Devis Mangia

Malta, jasno, nije ni u kakvim kombinacijama za plasman na Svjetsko prvenstvo, ali skupila je ta državica pet bodova dosad u osam kola, što je za pohvalu.

Na tome bi trebala ostati i nakon što večeras od 20:45 ugosti Hrvatsku, ali optimizam domaćinima daje utakmica iz ožujka jada su sat vremena držali Hrvatsku u neizvjesnosti.

- Svi znaju da je Hrvatska jedna od najboljih momčadi na svijetu, ali mi želimo igrati svoj nogomet, tada smo u Rijeci odigrali sjajnih 60 minuta. Možda ćemo trpjeti u pojedinim trenucima utakmice, ali moramo igrati svoju igru. Moramo iskoristiti svoje prilike tijekom utakmice - rekao je izbornik Devis Mangia.

- Momčad se vrlo dobro pripremila i zadovoljan sam jer smo u utorak imali jedan od najboljih treninga u proteklih deset dana.

Maltežani su u prošlom kolu remizirali s Ciprom koji su i dobili kod kuće s uvjerljivih 3-0, dok su iznenadili Slovake i osvojili bod na njihovom travnjaku.

Hrvatska ima dobra iskustva s Maltom, u dosadašnjih devet utakmica pobijedila je osam puta, pamti se, dakako, onaj remi 1-1 iz 2005. godine, ali uvijek su nam bili tvrd orah. Danas očekujemo miran posao i pogleda prema nedjelji, Rusiji i punom Poljudu.

Najčitaniji članci