Obavijesti

Sport

Komentari 0

Mame vs. kćeri u Sinju: Da nije bilo suca, ne biste nikad dobile

Mame vs. kćeri u Sinju: Da nije bilo suca, ne biste nikad dobile
7

Djevojčice od 14 godina izazvale su mame na rukometnu utakmicu u Sinju. Poraženi je morao počastiti pizzom, a već su dogovorile i revanš koji će se igrati u utorak

VIDEO

Emocije, ljubav, na kraju i suze. Radosnice, naravno. Neobična sinjska utakmica između majki i kćeri prštala je od emocija. Ekipa mama zvala se “35 plus”, dok su kćeri bile “15 minus”.

- Uh, dobre su djevojčice, žestoke su, bile su uvjerene da će nas pobijediti. Ali ne ide to samo tako - rekla je kroz smijeh Marija Gutić, bivša rukometašica, koja je igrala protiv kćeri Andreje. Naravno, to je bio poseban okršaj.

- Ne mogu vam opisati tu sreću, zaista ne mogu. Kad sam vidjela svoju Andreju s druge strane, zaplakala sam od ponosa. Popust? Ma, nije bilo popusta - kaže Marija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Suprugu se nije bilo teško odlučiti za koga će navijati.

- Za Andreju, naravno, ha, ha... Zapravo, svi su navijali za djevojčice. Bila je baš vatrena utakmica, problem je bio što mi nismo imali ni jednu zamjenu, bilo nas je točno sedam. I kako se utakmica bližila kraju, tako nam je prolazilo kroz glavu ‘samo izdržite još malo’. Eto, nekako smo izdržale, ali bole leđa, bole mišići - kaže Marija.

Utakmica je bila organizirana na najvišem nivou, čak su bili i zapisnički stol, iskusni sudac, službeni semafor... Eh, kad smo već kod suca, naravno da je bilo i pritužbi za pristranost.

- Ha, ha, djevojčice su se žalile da nam je sudac pomogao i da ne bismo pobijedile da nije bilo njegove pomoći. Već smo dogovorile i revanš u utorak, kažu da će nas pobijediti. Ajde, da vidimo - kaže Marija.

Naravno, kao i svaki prijateljski susret, draž je ako se igra “u nešto”. Sok, sendvič...

- Dogovorile smo se da će izgubljena ekipa počastiti pizzom. Ali moramo pričekati i revanš, da vidimo tko će na kraju častiti - rekla je Žana Majić, tajnica RK Sinj.

Jedan sasvim običan prijedlog pretvorio se u sjajnu priču.

- Pozivamo sve mame, ne moraju biti bivše rukometašice, da dođu, bitno je da se družimo - završila je Marija.

Mame protiv kćeri. Čestitamo!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu