Obavijesti

Sport

Komentari 230

Zoran Mamić: Žao mi je igrača, a o sucu bi se dalo diskutirati

Zoran Mamić: Žao mi je igrača, a o sucu bi se dalo diskutirati
6

U dvije utakmice protiv Olympiakosa pokazali smo dobar i kvalitetan nogomet, ali nismo osvojili ni bod, rekao je Zoran Mamić nakon 2-1 poraza od Olympiakosa...

VIDEO

Čestitke Olympiakosu na pobjedi. Napravili su veliki korak prema drugom krugu. Jako sam tužan jer smo igrali dobro. U dvije utakmice protiv Olympiakosa pokazali smo dobar i kvalitetan nogomet, ali nismo osvojili ni bod. Pokazali smo da možemo igrati na visokom nivou, iako nam nedostaju važni igrači, rekao je Zoran Mamić za HRT.

- Najviše mi je žao igrača koji su uložili strašan trud i nisu osvojili ni bod. Eduardo je obranio penal fantastično, je li mogao reagirati bolje kod golova? Ne izgleda mi tako.

"Ne sviđa mi se sudački kriterij" 

- Čini mi se da je kod prvog gola Olympiakosa igrač koji je asistirao bio u zaleđu. Isto tako, ne sviđa mi se sudački kriterij. Pivarićev drugi žuti karton je opravdan, ali prvi je dobio zbog prvog prekršaja i to ne nešto preopasnog. To su stvari koje usmjere utakmicu. I Rog je dobio žuti zbog prvog prekršaja na utakmici. To utječe na njihovu agresivnost - rekao je Zoran Mamić.

Dinamo je s ovim porazom i dalje u igri za europsko proljeće. No za to će im trebati pravo čudo. Arsenal u gostima pa Bayern na Maksimiru u zadnjem kolu.

- Sportski je nadati se. Objektivno, Arsenal je puno bolji od nas, no pokazali smo da ih možemo iznenaditi. Možda Arsenal ne bude u punom sastavu protiv nas, tko zna... Možda neće ići 300 na sat kao što igraju u engleskom prvenstvu - dodao je Mamić.

"Nismo zaslužili poraz"

- Mislim da trebamo svi biti ponosni jer smo odigrali odlično i ispunili sve što je trener tražio od nas. Dogodilo se to što se dogodilo, ali nismo zaslužili poraz. Bili smo svi jako motivirani, željeli smo pobjedu koju smo po mom mišljenju zaslužili, ali u nogometu netko uvijek ima više sreće i nezasluženo dođe do pobjede. Sretan sam zbog svog pogotka, ali nisam sretan zbog toga kako je utakmica završila - rekao je Armin Hodžić

- Nažalost nezasluženo smo izgubili. Ušli smo jako dobro u utakmicu, nagrađeni smo tim golom i imali smo sve u svojim rukama. Drugo je poluvrijeme pripalo Olympiacosu koji je dignuo ritam, stisnuli su nas na našu polovicu i nažalost nismo izdržali. Ne mogu ni sam vjerovati da u dvije utakmice nismo uzeli bodove, a sigurno smo to mogli. Stvari koje su se događale na tribinama prije utakmice igrače samo motiviraju i to se vidjelo našim ulaskom u utakmicu - dodao je Domagoj Antolić, prenosi Dinamova stranica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 230
VIDEO

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.
VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem