Obavijesti

Sport

Komentari 211

Mamić: Dinamo je prevelik klub da bi razvijao igrače Barcelone

Mamić: Dinamo je prevelik klub da bi razvijao igrače Barcelone
3

Suradnja Dinama i velike Barcelone jako je dobra, no trener i sportski direktor 'modrih' Zoran Mamić odbacio je mogućnost da iz Barce igrači dolaze na posudbu

VIDEO

Želimo nastaviti seriju pobjeda i što prije 'otključati bravu', rekao je Zoran Mamić te najavio promjene u sastavu za utakmicu trećeg kola HNL-a protiv Zadra (Maksimir, subota 21.00).

Dinamova obrana u prvim utakmicama sezone ne ulijeva povjerenje, a novi stoper 'modrih' Sigali zasad se ne čini kao pojačanje.

- Gledali smo snimku utakmice odmah u avionu po povratku iz Aalborga. Ne treba secirati svaku njegovu pogrešku. Imao je pogrešku na samom početku utakmice, ali ostalo je igrao odlično. Poludjet ćemo ako ćemo secirati svaku pogrešku.

Iz Barcelone je jučer došao njihov mladi igrač Dani Olmo (16), potpisao je na tri godine i od njega se u budućnosti puno očekuje.

- Ne želim stavljati pritisak na njega, vidi se o kakvom se igraču radi po statistici. Vjerujte, bit će još takvih slučajeva.

Čini se kako je odnos s Barcom odličan. U Kataloniju su ovog ljeta otišli Halilovići, a u suprotnom smjeru krenuo je Olmo. Može li se dogoditi da u skoroj budućnosti u Dinamo na posudbu dođe i neki igrač Barcine prve momčadi koji se ne može izboriti za minute kod Enriquea?

- Protiv toga sam, to bi bilo moguće jedino ako dođe igrač kojeg ćemo moći otkupiti. Dinamo je prevelik klub da razvija tuđe igrače.

Iako je Eduardo veliko pojačanje Dinama na golu, u Aalborgu je rijetko izlazio s gol-linije.

- Ako ste pozorno gledali, vidjeli ste da je Aalborg kod prekida s nekoliko igrača stajao u petercu pa mu nije bilo lako izaći. Nije mu karatkeristika da ostaje na liniji.

Hajduku od srca želim da prođe

Osim Hajduka, ostali hrvatski predstavnici su slavili u Europi ovoga tjedna.

- Čestitam Splitu i Rijeci na pobjedi, velik je to dobitak za naš nogomet. Želim vjerovati da Hajduk također može proći i to im želim od sveg srca.

Dinamo je predstavio i novu glasnogovornicu Sandru Špičić te objavio kako prodaja ulaznica za utakmicu s Dancima počinje u ponedjeljak. Cijena ulaznica za sjevernu tribinu je 50, istočnu 70, a zapadnu 100 kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 211
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom
Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...
OTVORIO DUŠU

Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...

Sjeli smo na jednom divnom mjestu u Indian Wellsu. Lijepo smo popričali. O teških pet godina naše suradnje i o svemu što se događalo, od korone i svega, rekao je Ivanišević o prekidu suradnje s Novakom Đokovićem