Obavijesti

Sport

Komentari 67

Mamić: Premije? Neće ih biti, najveća im je nagrada pobjeda

Zoran Mamić i Duje Čop, trener i napadač Dinama, najavili su uzvrat trećeg pretkola Lige prvaka protiv Aalborga u Maksimiru. Žele biti bolji nego u utakmici u Danskoj

VIDEO

Čeka nas utakmica koja nam garantira jesen u Europi. Svjesni smo važnosti i značaja kao i rezultata iz prve utakmice, ali i kvalitete koju Aalborg ima. Od prve minute moramo biti puno bolji nego u Danskoj da bi ostvarili rezultat koji želimo, rekao je Zoran Mamić na konferenciji za novinare dan prije uzvratne utakmice trećeg pretkola Lige prvaka protiv Aalborga u Maskimiru (20.45, HTV 2).

Iako su 'modri' u komotnijoj situaciji zbog prednosti jednog gola koju im je donio Marcelo Brozović lijepim golom u drugom poluvremenu danske utakmice, Mamić upozorava na protivnika.

- Maksimalno smo koncentrirani, čeka nas izuzetno opasan, a kako i vidimo, neopterećen suparnik jer oni puno lakše proživljavaju uspjeh ili neuspjeh, tu su puno realniji od nas. Takve momčadi jako su opasne.

Prednost danskog prvaka činjenica je što imaju dobar dio momčadi koji igra zajedno tri, četiri godine, za razliku od maksimirskog kluba koji ima naviku konstantnog dovođenja novih igrača. No zbog toga neće kukati, nego pokušati što prije momčad dovesti u red, rekao je Zoki pa istaknuo da se neće braniti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Dinamo na žalost ne zna igrati defanzivno, tako u Hrvatskoj ne znamo igrati jer protiv nas svi igraju bunker.

Predviđa da Aalborg neće igrati puno drugačije no u prvoj utakmici, osim što će mu možda bekovi igrati malo više prema naprijed.

- Ionako se najviše pita nas i koliko ćemo im dozvoliti iako na terenu nikad nije sve kako prije zamislimo.

Na pitanje koliko je Marko Pjaca blizu početnom sastavu Mamić je rekao "isto kao i prije, a to je vrlo blizu" pa zaključio da posebnih premija za eventualni prolazak neće biti, već da je najveća nagrada igračima sama pobjeda.

Čop: 'Bit će teško, ali spremni smo'

- Čeka nas teška utakmica i možda jedna od najbitnijih jer prolazom osiguravamo skupine europskog natjecanja. Jedva čekamo utakmicu, bit će teško, ali mislim da smo spremni - rekao je Duje Čop, strijelac hat-tricka protiv Zadra u trećem kolu MAXtv Prve lige.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?
RAZLAZ UZ DUBOKI DŽEP

Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?

Nesreća je što se samo pobjede broje. Ne valja finale, kao da nisi ni došao na turnir. Tu je stres, uvijek sam ja kriv za sve, kazao je Ivanišević o suradnji s Đokovićem kojoj je i službeno došao kraj