Obavijesti

Sport

Komentari 69

Zdravko: Evo, obećajem da ću biti bolji, sad sam puno zreliji

Zdravko: Evo, obećajem da ću biti bolji, sad sam puno zreliji
1

SVE ZBOG DINAMA Ako se ja popravim, i Dinamo će biti bolji, uvjeren je Zdravko Mamić. Jučer je izvršni predsjednik 'modrih' s momčadi otišao na pripreme u Tursku

VIDEO

Tražimo pojačanje u obrani, želimo vrhunskog stopera. Nije žurba, možemo ga dovesti i do lipnja, rekao je prije puta u Tursku Zdravko Mamić.

Izvršni predsjednik Dinama na Pleso je došao jako dobro raspoložen. Odradio je još jedan sjajan posao s Domagojem Vidom i čini se da nema razloga za brigu.

- Pa mi živimo od prodaje.Naravno da bismo sa svim igračima koje smo prodali bili bolji, ali ne možemo se boriti protiv toga. Evo, ako netko ima dobru formulu kako da ne prodajemo najbolje igrače i preživimo, spreman sam je prihvatiti i platiti za ideju - tvrdi Zdravko, koji uz stopera želi golmana i dobrog napadača.

- Kelava ima fenomenalan status, ali mi želimo još jednoga golmana visoke klase. Ako se Kelava, ne daj Bože, ozlijedi, ali i uvijek je dobro da ima jaku konkurenciju.

Nasmijao se Zdravko i objavio kako je donio mnogo novogodišnjih odluka, ali izdvojio je samo jednu.

- Želim biti bolji i da Dinamo bude bolji. Sad ću biti onakav kakav Dinamo zaslužuje da budem. I do sada sam bio dobar, ali želim izbjeći i tih 1, 2 ili 5 posto stvari u kojima sam bio loš. Sad sam sigurno zreliji - kaže.

Osvrnuo se i na HNL, ali naravno i na “tatu” Ćiru.

- Hajduk se nije osobito pojačao, a Rijeka i Split rade sjajan posao. Kad počne liga s10 klubova, nogomet će biti još bolji. Neki žele da ih i dogodine bude 12, ali to ni teorijski nije moguće - rekao je i komentirao Ćiru.

- Zna se da je on meni kao otac. Uvijek mu želim sve najbolje. Veselim se svakom njegovu uspjehu, a patim zbog neuspjeha. Nasreću, imao je puno više uspjeha.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...