Obavijesti

Sport

Komentari 129

Mamić: I oni su od krvi i mesa; Pjaca: Opet kao s Arsenalom

Mamić: I oni su od krvi i mesa; Pjaca: Opet kao s Arsenalom
28

Sigurno će nam nedostajati Pinto i Sigali, ali igrat će mladi Benković u kojeg imamo silno povjerenje i za kojeg smo uvjereni da će biti odličan, rekao je Mamić

VIDEO

Nogometaši i stručni stožer Dinama stigli su u München gdje ih sutra očekuje veliki okršaj protiv moćnog Bayerna na Allianz Areni u drugom kolu Lige prvaka. 'Modri' su prije treninga odradili press konferenciju na kojoj su se pojavili trener Zoran Mamić , kapetan Domagoj Antolić , ali i Marko Pjaca .

Pokretanje videa...

Goran Stanzl/PIXSELL 01:23

- Igramo protiv trenutno najbolje momčadi na svijetu i velika je čast biti tu. Cijenimo ih, znamo koliko su kvalitetni i moćni, ali i oni su ljudi od krvi i mesa, dat ćemo sve od sebe pa nakon utakmice vidjeti kako će završiti - rekao je Mamić uoči utakmice pa nastavio:

Mamić: Benković od početka, vjerujem u njega

- Pinto nije došao s nama u Njemačku, a nema niti Sigalija . Sigurno će nam obojica nedostajati, ali igrat će mladi Benković u kojeg imamo silno povjerenje i za kojeg smo uvjereni da će biti odličan.

Goran Stanzl/PIXSELL

Antolić: Sportski je nadati se

Kapetan Antolić je istaknuo kako 'modri', za razliku od ostalih utakmica, uoči sutrašnje nemaju nikakav pritisak:

- Velika nam je čast biti ovdje, oni su favoriti za osvajanje Lige prvaka i na nama je dati sve od sebe i tražiti svoju šansu. Nemamo pritiska i nadamo se da možemo nešto izvući. Sigurno će biti teško, ali sportski je nadati se i tražiti priliku - poručio je kapetan, a slično razmišlja i Marko Pjaca :

Goran Stanzl/PIXSELL

Pjaca: Pokušat ćemo ponoviti Arsenal

- Čeka nas vjerojatno najteže gostovanje, vjerujemo u sebe, pokušat ćemo ponoviti utakmicu protiv Arsenala i odigrati što bolje - rekao je Pjaca, a kakav Dinamo možemo očekivati objasnio je trener Mamić:

- S obzirom na kvalitetu Bayerna logično je da ćemo se morati braniti, ali ne želimo razmišljati samo o obrani. Naravno, hoće li nam oni dopustiti da zabijemo gol i probamo doći do dobrog rezultata ćemo vidjeti sutra.

Mamić: Neporaženost će jednom završiti, nadam se ne sutra

Njemačke novinare zanimao je fantastični niz bez poraza koji je danas na nevjerojatnih 47 utakmica:

- To je krasna serija koja će prije ili kasnije biti prekinuta, ali nadamo se ne sutra - zaključio je strateg 'modrih' i poveo momčad na trening .

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 129

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Bayer - Atalanta 0-3: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!
FINALE EUROPSKE LIGE

Bayer - Atalanta 0-3: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!

Josip Stanišić počeo je utakmicu za Bayer, ali je izašao već na poluvremenu, dok je Mario Pašalić u igru ušao u 57. minuti. Heroj susreta je Nigerijac Lookman koji je s tri gola uništio Xabijevu momčad