Obavijesti

Sport

Komentari 249

Zdravko Mamić je zbog prijetnji bio u policiji na razgovoru...

Zdravko Mamić je zbog prijetnji bio u policiji na razgovoru...
6

Slučaj ću predati odvjetnicima. Oni neka rade svoj posao, ja ću svoj, a Mamić neka odgovori na pitanje koje sam mu postavio, rekao je novinar T-portala Borut Šips

VIDEO

Kako komentirate činjenicu da je posredovanje u transferima od strane krvnog srodstva osoba koje su na čelu klubova protivno zakonima Republike Hrvatske?, bilo je sve što je novinar T-portala Borut Šips pitao Zdravka Mamića. 'Maksimirskom šerifu' bilo je to dovoljno da poludi i priredi novi show. Borut je aludirao na menadžersku agenciju koju vodi Zdravkov sin Mario, a koja prodaje igrače Dinama gdje je njegov tata apsolutni vladar, izvršni dopredsjednik. Zdravko je galamio na novinara, no u desetak minuta divljanja Šips je ostao bez odogovra na pitanje.

Šips je gostujući na televiziji 24sata otkrio da namjerava iskoristiti svoje pravo te da će tužiti Zdravka Mamića.

- Ma ja samo želim da odgovori na pitanje koje sam mu postavio. Slučaj ću predati odvjetnicima. Oni neka rade svoj posao, ja ću svoj, a Zdravko neka odgovori na pitanje - rekao je Šips u vijestima 24sata.

Podršku su mu pružili i na njegovom T-portalu, HND-u...

- Lako za vrijeđanje, no iznenadilo me što je to sve napravio pred kamerama. On je ipak javna ličnost, iskusan pred kamerama i ja mu nisam imao pravo odgovoriti - priča Borut.

Iako mu je Zdravko prijetio premlaćivanjem, razbijanjem glave te ga proklinjao, Šips tvrdi da se ne osjeća fizički ugrožen.

- On je čak i fingirao udarac, ali bez obzira na to znao sam da me neće udariti. Znam da je 'lajav' i već sam naviknut na to. Ni tada, a ni sada se ne osjećam fizički ugrožen.

Novinar T-portala ne namjerava medijski davati preveliku pažnju Zdravkovim prijetnjama.

- Ja ću danas napisati još jedan tekst o tome, točnije, ponovit ću pitanje, a kada Zdravko odgovori na njega, za mene ta priča završava.

Prekršajna prijava i od policije

U PUZ-u su potvrdili da je u tijeku prekršajna obrada nad Zdravkom Mamićem nakon čega se može očekivati i podnošenje prekršajne prijave. U policiji ističu da kaznenu prijavu zbog prijetnji može podnijeti samo osoba kojoj se prijeti, u ovom slučaju Šips, jer Mamić nije prijetio oružjem nego 'samo' verbalno. 

Nakon posljednje verbalne eskapade i otvorenih prijetnji novinaru, Zdravko je dobio i svoju igricu, a Mamića možete izlupati ovdje.

Zdravkove prijetnje pročitajte ovdje.

Mamić je bio na razgovoru, odbio je išta izjavljivati

Jelena Bikić, glasnogovornica zagrebačke policije je javila kako je danas bio na razgovoru, ali odbio je išta izjaviti, piše tportal.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 249
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića
HRVAT SE PREDOMISLIO

Real je nakon Bayerna odlučio kakva je sudbina Luke Modrića

Kako je sezona odmicala kraju i kako su počele dolaziti teže i zahtjevnije utakmice Modrićeva uloga postajala je sve važnija. Pokazao je da ima znanje i kvalitetu da još jednu sezonu provede u Realu