Mamić nagovorio Mandžu: Sigurno ostaje u Dinamu! | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 28

Mamić nagovorio Mandžu: Sigurno ostaje u Dinamu!

Mamić nagovorio Mandžu: Sigurno ostaje u Dinamu!
8

Zdravko Mamić ipak je uspio nagovoriti Marija Mandžukića na ostanak u Dinamu. Zov milijuna je bio snažan, no Mandžo se ovaj put odlučio ostati

VIDEO

Ne trebam biti posebno slatkorječiv. Mandžo je naš daleko najbolji igrač. U zadnje vrijeme naši su razgovori bili naglašeniji. Bio je veliki interes klubova. To nas je sve zaljuljalo, i klub, i mene, i Mandžu, ali konačno smo se našli i dogovorili da definitivno ostaje, obavijestio je Zdravko Mamić o rezultatima razgovora s Madžukićem i njegovim menadžerom Ivanom Cvjetkovićem.
- Konkretna je komunikacija bila samo s Werderom, ali on bi bio i prvi izbor Wolfsburga da je otišao Džeko. Isto tako bi ga tražili Portsmouth, HSV i Stuttgart, no nikakva ponuda neće utjecati, a siguran sam da će do kraja doći i pismene ponude. Hvala Mandži i njegovu menadžeru što će zaboraviti milijune i ostati u Dinamu - priča sretni Zdravko.
Mario je posljednjih dana bio u velikim problemima. Želio je otići, no još ga je više od toga mučila neizvjesnost.
- Sretan sam što se sve napokon riješilo. Nije mi bilo lako, puno se pričalo. Želim napraviti pravi rezultat s Dinamom, a procijenio sam da je ovo pravo vrijeme te da možemo u Ligu prvaka. Znam da me momčad treba i bit ću maksimalno motiviran. Gledat ćete me još boljeg iduće sezone - kaže hrvatski reprezentativac i najbolji igrač Dinama.
Izvršni dopredsjednik Dinama nije mogao sakriti oduševljenje dogovorom, kao što Mandžo jutros nije mogao sakriti osmijeh. Zdravko se sjetio i onih koji su odlazili s prvim milijunskim zovom Europe.
- Ovo je povijesni trenutak, imamo se čime ponositi jer nije da Mandžukić nije imao gdje otići. A kriza je, nema se za coca colu, ali za odbiti 11, 12 milijuna eura treba biti karakter. Volio bih da su tako reagirali oni koji se sada smiju. Mandži nije lako jer njemu su nudili tri do četiri puta veću plaću. I zato mu hvala. Prije su igrači koji bi dobili ponudu odmah otišli, a jedino je on ostao. Shvatio je da je Dinamo iznad svih. To mi je i sam rekao. Mandžo je za nas Cristiano Ronaldo, on je Kaka jer boljeg nemamo. Drugi su otišli za zovom novca - ubadao je Maminjo, no nije imenovao one koji su mu se odlaskom zamjerili.
Prošli tjedan Mandžo se zamjerio navijačima, treneru i čelnicima kluba nezalaganjem na treninzima. Konkretnije, neodrađenim kaznenim sklekovima.
- Izrekao sam mu kaznu od 10.000 eura, našem 'lieblingu', ljubavi i najboljem igraču. No ne želimo da se to ponavlja. I drugi će biti tako kažnjeni, a možda i više. A kako ne bi mislili da ta kazna ide nama tih 10.000 eura uplatit ćemo za malenu Leonu Zajšek koja boluje od leukemije. Znamo da to nije dovoljno, ali neka ovaj njegov nesmotreni čin ima humanitarnu priču - završio je Mamić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 28

VIDEO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, gdje gledati uživo?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, gdje gledati uživo?

Pobjednik može zaraditi do 28 milijuna eura, finale se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu, Hrvatska lovi prvi polufinale na europskim prvenstvima u povijesti

UŽIVO Transferi: Hajdukov biser ide na novu posudbu, Splićani žele dovesti bivšeg dinamovca
PRATITE UŽIVO

UŽIVO Transferi: Hajdukov biser ide na novu posudbu, Splićani žele dovesti bivšeg dinamovca

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje
VIDEO Petkovićev penal je bila kap koja je prelila čašu: Dvojica navijača porazbijala televizore
TV U GRMLJE

VIDEO Petkovićev penal je bila kap koja je prelila čašu: Dvojica navijača porazbijala televizore

Dva hrvatska navijača nisu mogla suzbiti bijes i nezadovoljstvo pa su se odlučila iskaliti na televizorima. Jedan je završio u grmlju, drugi u dvorištu. Oba s istom sudbinom