Obavijesti

Sport

Komentari 82

Mamić najavio nova pojačanja: Do zime dolaze još tri igrača

Mamić najavio nova pojačanja: Do zime dolaze još tri igrača
1

Momčad može izrasti u megamomčad, ali Jurčić nije Copperfield da to napravi za 15 dana. Do zime će doći još tri igrača, kaže Zdravko uoči polaska u Luksemburg

VIDEO

Baš sam zadovoljan startom sezone. Napokon se vidi konsenzus između igrača, publike i medija. Ako se po jutru dan poznaje, možemo očekivati dobre stvari od Dinama, rekao je Zdravko Mamić, koji je na Pleso prije puta u Luksemburg došao sa suprugom.

Iznenadio ga je broj gledatelja protiv Osijeka.

- Već je prodano više od 1000 godišnjih ulaznica, a tek smo odigrali jednu utakmicu u prvenstvu. Pokazali smo da imamo sluha za građane. Ulaznice su pristupačne, uljepšali smo stadion, imamo potentnu momčad. Idemo putem koji smo zacrtali. To je ta nova era Dinama. Ona ne mora doći u mjesec dana, ali ona je tu i izgradit će se iduće dvije godine - kaže Mamić.

Kruno Jurčić nedavno je rekao kako ovo nije megamomčad, a s njim se slaže i izvršni predsjednik.

- Upali smo u virtualni svijet. Ovo nije megamomčad, to iz kluba nitko nije izgovorio. Opet kažem da imamo potentnu momčad koja može izrasti u megamomčad, ali Kruno nije pod imperativom. Nije Copperfield da stvori megamomčad za 15 dana. Ocjenjivat ćemo sve za godinu dana. Tad nitko neće imati popusta - kazao je Zdravko i nastavio:

- Svi igrači koji su došli od zime su dobri. Imaju višegodišnje ugovore, sve je to rađeno planski. Momčad nije zaokružena. Ako netko dođe, mora odmah biti od koristi. Do zime možemo očekivati još tri nova igrača, ali to moraju biti ekstraklase.

Alen Halilović je spreman za igru

U Luksemburg je otišao i Alen Halilović, koji zbog ozljede nije igrao protiv Osijeka.

- Ne postoji problem s Halilovićem. Ima ugovor još pet godina. Neće iskoristiti punoljetnost, neće biti pravnih smicalica. Mi smo se s Tottenhamom bili sve dogovorili, ali obitelj nije bila zadovoljna uvjetima i to je njihovo legitimno pravo. Ne znam što će biti u budućnosti, ali on je naš neviđen kapital - završio je Zdravko.

Fola ima nekoliko 'haklera'

Dinamo je protiv Osijeka na trenutke izgledao odlično, Kruno Jurčić je zato veliki optimist uoči ovosezonske europske premijere protiv Fole Esch.

- Ova momčad sigurno ima potencijal Lige prvaka. Igrat ćemo u najjačem sastavu. Želimo sve riješiti već u prvoj utakmici. Gledao sam Folu. Zanimljiva je to momčad. Ima puno ‘haklera’, znaju igrati, ali to ipak rade u nižoj brzini, a to moramo iskoristiti - rekao je trener “modrih”. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše