Obavijesti

Sport

Komentari 25

Mamić: Nije bilo ugodno, svaki poraz Dinama izazove buru...

Mamić: Nije bilo ugodno, svaki poraz Dinama izazove buru...

Istra nije zaslužila izgubiti u Osijeku, moramo biti puno bolji da bismo je pobijedili. Čabraja je bliže nastupu nego Ristovski, a Gvardiol je odigrao veliki broj utakmica i moramo misliti na njega, kaže trener "modrih"

VIDEO

Dinamo je od pet ovogodišnjih utakmica HNL-a izgubio čak dvije i sasvim istopio prednost pred Osijekom pa nedjeljno gostovanje kod Istre (17.05), gdje se zadnja dva puta jako mučio, poziva na oprez.

Trener hrvatskog prvaka Zoran Mamić otkrio je kako je svlačionica disala nakon neočekivanog poraza protiv Šibenika na Maksimiru.

POGLEDAJTE VIDEO: Intervju sa Stefanom Ristovskim

Pokretanje videa...

Ristovski potpisao za Dinamo 04:55

- Kad izgubite utakmicu, naravno da nije ugodno. Nitko ne voli izgubiti, pa ni ja. Ali to je dio našeg posla. Na sreću, kod nas koji smo u Dinamu to nije tako često pa zato izazove nekakvu buru i ambijent. Momčad je, siguran sam, svjesna situacije, da nam je svaka utakmica bitna. Vjerujem da će u nedjelju biti na dobrom nivou, nastaviti ovo što smo počeli protiv Lokomotive, odigrati dobru utakmicu i pobijediti - rekao je Mamić.

Dinamo je na zadnjem gostovanju na Drosini u kolovoozu bio s igračem manje od 57. minute zbog dva žuta kartona Lirima Kastratija, a pobjedu mu je donio Bruno Petković iz penala tri minute prije kraja. Mjesec dana ranije, koncem prošle sezone, završilo je bez golova.

HNL najneizvjesnija liga Europe!
HNL najneizvjesnija liga Europe!

Istra je, s druge strane, izgubila kod Osijeka i Hajduka, ali nipošto nije bila bez šansi da dođe do iznenađenja.

- Rezultat joj ne prati igru. Pogledajte samo posljednje dvije utakmice, pogotovo onu u Osijeku nisu zaslužili izgubiti. Čak bih se usudio reći da su u Osijeku u drugom poluvremenu bili blizu iznenađenju. U Splitu su u drugom poluvremenu isto igrali prilično dobro. Radi se o momčadi koja može napraviti probleme svakome, pa tako i nama. Bez obzira na prošlost i zadnje dvije teške utakmice za nas u Puli, moramo biti puno, puno bolji nego tad i u zadnje dvije utakmice da bismo tu utakmicu dobili - rekao je Mamić.

Cirkus VAR: Dali su 10 milijuna kuna, a ne vjeruju tehnologiji?!
Cirkus VAR: Dali su 10 milijuna kuna, a ne vjeruju tehnologiji?!

Što se kadra tiče, nema Sadegha Moharramija, koji se ozlijedio u derbiju protiv Hajduka i neće ga biti još neko vrijeme, kao ni Kevina Theophilea, koji je suspendiran zbog žutih kartona.

Dvojica novopridošlih igrača, Stefan Ristovski i Marijan Čabraja, mogli bi debitirati u Puli.

- Ristovski je odradio s nama dva treninga, putovat će pa ćemo vidjeti hoće li početi ili participirati u nekom trenutku utakmice. Za Čabraju je vjerojatnost veća u ovom trenutku, nije imao nikakvih problema. Jole (Gvardiol, op.a.) je odigrao veliki broj utakmica, moramo i na njega misliti, ali vidjet ćemo. Sigurno će u skorijoj budućnosti svi oni participirati - zaključio je Mamić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići