Obavijesti

Sport

Komentari 33

Mamić: Ostane li im Miše, sigurno ćemo opet biti prvi

Mamić: Ostane li im Miše, sigurno ćemo opet biti prvi
1

Utakmica mi je donijela dvije radosti. Prvu jer će Kalinić otići i drugu, da će Miše ostati, što znači da ćemo dalje osvajati trofeje, rekao je Z. Mamić

VIDEO

Toliko sam umoran i prazan na kraju sezone, što se i vidi. Tek za par dana ću postati svjestan što smo napravili, u tri godine uzeli smo svih šest titula. Treba mi vremena, ovo je za mene veliki stres - započeo je Mamić, pa počeo sipati komplimente na račun Hajduka i organizatora utakmice.
- Stalno su pričali i plašili nas da će biti neredi, da će biti prekidi utakmice, no pobijedio je nogomet, navijači i igrači. Osjećao sam se vrlo ugodno, jedino rezultat nije bio onakav kakav smo željeli. Da je Hajduk pobijedio bilo bi to jednako zasluženo. Skidam im kapu do poda. Pobjedu poklanjam hrvatskim braniteljima,koji su omogućili da u slobodnoj Hrvatskoj igramo nogomet. Ova utakmica donijela mi je dvije radosti, prvu jer će Nikola Kalinić otići iz Hajduka i drugu, da će Ante Miše ostati trener Hajduka, što znači da će Dinamo i u budućnosti osvajati trofeje - rekao je Mamić, pa pojasnio:
- Miše govori o krađama, o sucima, ne znam u što se taj čovjek prometnuo. Trebalo je ostati vitez do kraja, no očito se nije uspio suzdržati - dodao je Mamić, a što se tiče Kalinića rekao je:
- To je vrhunski talent, kao brzi ekspresni vlak prolazio je pored mojih igrača. Da je igrač Dinama vrijedio bi 20-30 milijuna eura. Kad bi Hajduk to dozvolio ja bih ga odmah uzeo za 10 milijuna i od njega i Mandžukića napravio najubojitiji par centarfora u Europi. Neka se u Hajduku zapitaju zašto je stagnirao u ove dvije godine.
Mamić se osvrnuo i na ambicije Dinama u sljedećoj sezoni.
- Mandžukić neće otići niti za 10 milijuna eura. Neću ga pustiti dok ne bude "izuvanja cipela". Posebne pohvale uputio je Mamić Krunoslavu Jurčiću:
- U Jurčiću sam dobio maloga Mamića na klupi. Kako on samo ulazi na teren, kako on to diže momčad, takva osoba se rijetko rađa. Morate znati da je moj cilj europski Dinamo i neću stati dok to ne ostvarim. Isto želim i hrvatskom nogometu. Nije ni mjesto ni vrijeme, ali ću vam otkriti da sam 50 puta molio Grgića, Fiorentinija, a sada i Peroša da dođe do našeg sastanka. Možda smo sada došli do prekretnice i inicijativa ministra Primorca urodi plodom. Nas su toliko prestrašili da smo odmah nakon utakmice morali u Zagreb, a ovdje je bilo veličanstveno. Vidite i ja sam progovorio.
Za kraj Mamić je otkrio kako je otišao u svlačionicu u poluvremenu.
- Trener Jurčić je rekao da je razlog dolaska bio da Sammiru da podršku jer je igrao pod temperaturom, a Mamić je dodao i da ga pozove na utakmicu, jer ga u prvom poluvremenu nije bilo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 33

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?
UŽIVO OD 18 SATI

Besplatan prijenos: Gdje gledati finale Kupa Rijeka - Dinamo?

Rijeka i Dinamo danas od 18 sati igraju uzvratnu utakmicu finala Kupa. Prva utakmica na Maksimiru završila je 0-0, a podsjetimo kako je na snazi pravilo gola u gostima
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana