Obavijesti

Sport

Komentari 0

Mamić: Rezultat je bio pošten, a Wenger neka piše pravilnike

Mamić: Rezultat je bio pošten, a Wenger neka piše pravilnike
11

Među najboljim su europskim klubovima. Čeka nas teška utakmica, ali dat ćemo sve od sebe kako bismo odigrali što bolje, rekao je Mamić na "pressici" u Londonu

VIDEO

Došli smo na jedan od najljepših stadiona u Europi i želimo odigrati što bolju utakmicu. Svjesni smo snage Arsenala, znamo da ima još šanse proći dalje. Sigurno nas čeka puno teža utakmica nego u Zagrebu jer su oni vidjeli da nismo baš tako bezazleni, rekao je na konferenciji za novinare u Londonu trener Dinama Zoran Mamić .

"Modre" u utorak od 20:45 (ArenaSport 1) očekuje gostovanje kod Arsenala koji pod svaku cijenu mora pobijediti želi li osigurati nastavak natjecanja u Ligi prvaka .

- Bit će drugačija utakmica nego kod nas, oni su jedan od najboljih europskih klubova. Čeka nas teška utakmica, ali dat ćemo sve od sebe kako bismo odigrali što bolje - kazao je Mamić i istaknuo da domaći igrači neće biti pod pritiskom:

"Mislim da je san svakog igrača zaigrati na ovakvom stadionu u Ligi prvaka protiv jedne od najvećih momčadi. Tu smo gdje jesmo i dat ćemo sve od sebe za što bolji rezultat. Nogomet je lijep jer je sve moguće, pa tako i u sutrašnjoj utakmici", poručio je Ivo Pinto .

- Oni su predobra i preiskusna momčad da bi osjećali pritisak. Imaju šansu proći dalje i sigurno će učiniti sve da dobiju utakmicu. Vidjet ćemo kako će se stvari razvijati. Pokušat ćemo dati sve od sebe, svjesni smo da Arsenal ima odličan posjed te da moramo koristiti njihove propuste i svaku moguću pogrešku.

Arsène Wenger , trener Arsenala, ranije tijekom dana izjavio je kako bi Uefa trebala poništiti Dinamovu pobjedu iz prvog kola zbog pozitivnog dopinškog testa Arijana Ademija . Mamić je stao u obranu svog igrača.

- Naravno da je rezultat bio pošten i da ga ne treba mijenjati. Može gospodin Wenger imati želje ili utjecaj kakav hoće, ali postoje ljudi koji donose odluke. Možda bi gospodin Wenger trebao napisati pravilnik za Uefu - sa smješkom je predložio Mamić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Marko Prpić/PIXSELL 02:45

Dinamo je za ovu utakmicu ponovno bez nekoliko važnih igrača, ali je pokazao, kako kaže Mamić, da ih može nadoknaditi tako da ne sumnja da će igrači koji će igrati biti na nivou.

- Iznenađenje je što Arsenal ima tako malo bodova, očekivao sam da će oni i Bayern biti lideri skupine, ali i dalje se može plasirati u drugi krug. Naravno, mi ćemo im pokušati pokvariti planove - ustvrdio je Zoran Mamić poručivši kako se, za razliku od prve utakmice ovih dvaju klubova, nije čuo sa Slavenom Bilićem jer smatra da se nije puno toga promijenilo i da zna kako Arsenal igra i kako želi igrati, a Dinamo će pokušati igrati na svoj način.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub