Obavijesti

Sport

Komentari 100

Boysi: Nismo još pregovarali s Dinamom, ostajemo u bojkotu

Izvršni predsjednik Dinama navodno je prihvatio uvjete navijača koji bi se od iduće sezone vratili na tribine, no Boysi tvrde da bojkot ostaje te da još nisu pregovarali

VIDEO

Inicijativa Zajedno za Dinamo i čelni ljudi Udruge navijača Dinama i Kluba navijača BBB u utorak su se navodno sastali s izvršnim predsjednikom Dinama Zdravkom Mamićem koji im je odlučio izaći ususret.

Iako je bojkot navijača još na snazi teško će se održati do početka nove sezone, piše Jutarnji list. Mamić je navodno prihvatio zahtjeve BBB-a na sastanku.

BBB: Ostajemo u bojkotu

Udruga navijača Dinama, Klub navijača i Građanska inicijativa Zajedno za Dinamo pak tvrde da službenih pregovora sa Zdravkom i Dinamom nije bilo.

- Ostvaren je prvi neformalni kontakt s klubom, ali nikakvih službenih pregovora nije bilo. Kada dođe do službenog sastanka i službenih zaključaka, rado ćemo vas o tome obavijestiti. Isto tako, BBB ostaju u bojkotu dok god na svojem internom sastanku ne odluče drugačije - obavijestili su nas Dinamovi navijači.

Navijači traže promjenu statuta

Navijači traže promjenu statuta po kojem bi ravnopravno sudjelovali u radu kluba po skupštinskom modelu 'Jedan član, jedan glas'.

Izvršni predsjednik Dinama uz velike ambicije i ulaganja u projekt Lige prvaka računa i na podršku navjernijih navijača bez kojih će teško moći ostvariti cilj koji se čeka dugih 11 godina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 100

VIDEO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, gdje gledati uživo?
VODIČ ZA PRVENSTVO

Euro 2024.: Raspored i rezultati utakmica, gdje gledati uživo?

Pobjednik može zaraditi do 28 milijuna eura, finale se igra na Olimpijskom stadionu u Berlinu, Hrvatska lovi prvi polufinale na europskim prvenstvima u povijesti

HNL transferi: Rusi zapeli za Miereza, Stoičkov doveo Stipića
PRATITE UŽIVO

HNL transferi: Rusi zapeli za Miereza, Stoičkov doveo Stipića

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje
Hrvatska - Sjeverna Makedonija 3-0: Majer briljirao, prvijenac Marca Pašalića  za 'vatrene'
USPJEŠAN PRVI TEST

Hrvatska - Sjeverna Makedonija 3-0: Majer briljirao, prvijenac Marca Pašalića za 'vatrene'

Lovro Majer zabio je dva gola (10', 45') za pobjedu 'vatrenih' u prvoj pripremnoj utakmici za Euro. Marco Pašalić postavio je konačnih 3-0 prvim golom za hrvatsku reprezentaciju pred 8030 gledatelja na Rujevici