Obavijesti

Sport

Komentari 46

Mamić: Prijelazni rok još nije gotov, a Sammir je bez ponude

Mamić: Prijelazni rok još nije gotov, a Sammir je bez ponude
1

Ne znači da je za nas prijelazni rok završen, tržište diktira odlaske i dolaske, a do kraja kolovoza može biti još puno toga, kaže Zoran Mamić nakon potpisa Migliorea

VIDEO

Sportski direktor Zoran Mamić zadovoljan je proteklom sezonom, ali i napravljenim poslom u posljednjih nekoliko dana. Pritom je čestitao svim igračima, treneru, stožeru, radnicima na terenu, pa i 'onima u vešeraju'.

- Zadovoljni smo sezonom, ali uz onaj mali 'ali', a to je prerano ispadanje iz Kupa. Već na zimu počeli smo planirati novu sezonu, neki igrači su otišli, dosta ih je došlo. Na proljeće smo afirmirali puno igrača, a to znači da smo napravili dobar posao. Što se tiče proljeća, mislim da je ono dosad izgledalo najuvjerljivije - rekao je mlađi Mamić i osvrnuo se na Dinamov ljetni prijelazni rok:

- Pa on još nije ni počeo, a mi smo već puno napravili. Nije lako dovesti takve igrače jer ima puno bogatih sredina. Ništa ne garantira da smo uspjeli, no nadamo se da jesmo. Sve može utjecati na njihove igre - nova kultura, jezik, sredina... Nadam se da će se brzo prilagoditi. To ne znači da je za nas prijelazni rok završen, tržište diktira odlaske i dolaske, a do kraja kolovoza može biti još puno toga. Dolasci su povezani s odlascima, kojih zasad nema, nadam se da ih neće ni biti.

Nakon odlaska Ivana Kelave postavilo se pitanje o budućnosti drugog golmana Romea Mitrovića.

- Promijenit ćemo kompletan golmanski kadar, imamo dosta mladih koje možemo priključiti.

Mamić: Želimo da Sammir potpiše novi ugovor, ali...

Sammir je nakon utakmice posljednjeg kola protiv Hajduka na Facebooku nagovijestio da odlazi iz Dinama.

- Nema službenu ponudu, ima upita koliko i što, ali to ne garantira da će nešto biti. Mi želimo da potpiše novi ugovor, a o tome ćemo pričati kad nam se priključi na pripremama. On želi otići, pa tu je već šest i pol godina. S obzirom na njegove kvalitete možda je i zaslužio prigodu na nekom većem nivou, no ponuda nema.  Mi ga razumijemo da želi otići, to je ljudski - rekao je Zoki i dodao:

- Službenu ponudu ima samo Krstanović i tu nije problem u klubovima, nego što je klub s Otoka pa treba dobiti radnu dozvolu, no ljudi koji rade na tome uvjereni su da će je dobiti.

Je li ovo najbolji prijelazni rok dosad?

- To će reći rezultati, svašta može utjecati da netko može biti bolji ili lošiji. Prve impresije u razgovoru s novim igračima su dobre. Sretni su što su ovdje - završio je Mamić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'