Obavijesti

Sport

Komentari 152

Mamić: Vrijeđaju mi obitelj, tko kaže da neće ubiti moju kćer?!

Mamić: Vrijeđaju mi obitelj, tko kaže da neće ubiti moju kćer?!
8

Tko kaže da danas, sutra neće ubiti moju kćer?! Vi mislite da paradiram, bi li vam bilo drago da ubije moju kćer, vikao je Mamić držeći u ruci sliku navijača s nožem

VIDEO

Pa je li normalno da čovjek drži nož u ruci, kako takvi ljudi nekome mogu biti heroji? Taj čovjek danas, sutra može ubiti moje maloljetne kćeri, vikao je Zdravko Mamić prije zakazane presice u maksimirskoj loži držeći u ruci sliku navijača s nožem. Cijeli video pogledajte na www.zagrebancija.com.

Dinamovom izvršnom predsjedniku zasmetale su scene tijekom skupštine u utorak. Navijači su pred stadionom prosvjedovali protiv aktualne 'modre' vlasti, a mogli su se vidjeti uvredljivi transparenti na Mamićev račun. No u gomili se jasno isticao 'navijač' s nožem u ruci. I doista, nejasno je kako je taj mladić mogao mahati nožem bez intervencije policije.

Vi mislite da paradiram, bi li vam bilo drago da netko ubije moju kćer? Zašto nas nitko ne zaštiti?

- Tko kaže da danas, sutra neće ubiti moju kćer?! Vi mislite da paradiram, bi li vam bilo drago da netko ubije moju kćer? Gdje su nevladine udruge, HND, ured predsjednika, Helsinški odbor - postavljao je pitanje za pitanjem Zdravko.

U svom monologu sjetio se i Kamenskog, suđenja generalima u Haagu, politike i izborne skupštine HNS-a. Optužio je političke krugove da vrše pritisak na Ministarstvo uprave da ponište odluke sjednice na kojoj je Vlatko Marković dobio novi mandat.

- Ukoliko Ministarstvo uprave poništi obje skupštine HNS-a podnijet ću kaznenu prijavu kao građanin RH. Čak ću otići u Uefu i Fifu i prijaviti dio političara koji sudjeluju u miješanju politike u rad nogometnih organizacija - dodao je izvršni predsjednik Dinama.

Otići ću u Uefu i Fifu i prijaviti dio političara koji sudjeluju u miješanju politike u rad nogometnih organizacija

Osvrnuo se i na nedavne događaje na sudu gdje se tuži s novinarom Nacionala.

- Nije istina da su me izbacili sa suda. Ja sam bio tužitelj, a ne optuženi. Sutkinja me je upozorila da ne prekidam raspravu. Rekla mi je da ću dobiti prvu opomenu, pa će me udaljiti. Ja sam joj odgovorio da neće ona mene udaljavati te da ću se sam udaljiti i išetao sam iz sudnice - otkiro je pravu istinu Zdravko.

Pričao je i o aktualnom stanju u 'modroj' svlačionici te planovima za budućnost.

- Mogu vam reći s visokim postotkom vjerojatnosti da neće biti rasprodaje igrača Dinama. To može biti jedan igrač plus, minus, ali nema teorije da će ijedan igrač otići jer je to njegova želja. Ako bi otišao, to bi morala biti neka nenormalna ponuda, ali pod uvjetom da ga možemo kompenzirati.

Nema rasprodaje igrača, nositelji smo u kvalifikacijama i na jesen je bitka svih bitaka

Otkrio je i da će Dinamo u posljednjem krugu kvalifikacija za Ligu prvaka biti nositelj.

- Mi smo nositelji i na jesen je bitka svih bitaka i pod cijenu života idemo u jačanje momčadi, a ne u rasprodaju. Nema govora ni o odlasku trenera. Ova jesen će odrediti rad Dinama sljedećih 10 godina. uvjeravam vas da ćemo sljedećih pet godina biti nositelji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 152
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom
Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...
OTVORIO DUŠU

Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...

Sjeli smo na jednom divnom mjestu u Indian Wellsu. Lijepo smo popričali. O teških pet godina naše suradnje i o svemu što se događalo, od korone i svega, rekao je Ivanišević o prekidu suradnje s Novakom Đokovićem