Obavijesti

Sport

Komentari 6

Mamić: Rekao sam Igoru da ne mogu biti protiv Markovića

Mamić:  Rekao sam Igoru da ne mogu biti protiv Markovića
1

Pogledajte apsurda, Štimac i Marković se utrkuju za mjesto predsjednika, a svi mene nešto pitaju, glumio je Mamić naivca nakon utakmice u Parku mladeži

VIDEO

Nakon što su igrači Splita i Dinama napustili travnjak Parka mladeži, pozornost medija zaokupio je, tko drugi, nego Zdravko Mamić koji je u prolazu lokalnom žicaru dao 'samo' 100 kuna, pa je netko od gledatelja povikao:

- Alo Zdravko, nema se, a. Kriza je. Moraš hitno prodati Vrsaljka – očito aludirajući kako je Mamić ne tako davno šakom i kapom dijelio krupne novčanice eura. 

Nakon što je pljeskom pozdravio pobjedu svojih igrača, Zdravko je iz lože zašprintao prema službenim prostorijama Splita, ne bi li izbjegao uvrede gledatelja i mogući incident, bez obzira što su ga okruživali specijalci. Nakon utakmice nije štedio komplimente na račun domaćina.  

- Nitko me nikad nije tako lijepo dočekao i ugostio kao obitelj Žužul i zato im od srca zahvaljujem. Dodao bih i kako nas još nitko u ovom prvenstvu nije namučio kao Split, koji ima iskusnu momčad, sa 2-3 igrača, prije svih Bučana i Obilinovića, koji su brzi poput kobre. Rekao sam Praliji prije utakmice kako Split očito ide na bod, jer Katalinić nije stavio Obilinovića od prve minute. Vjerujte mi na riječ, ovo je po zalaganju i ritmu bila utakmica u rangu utakmica Europske lige i ne bi bilo nezasluženo da je na kraju ostalo neriješeno. 

Mamić je uoči utakmice petnaestak minuta pričao s Igorom Štimcem. Nije želio otkriti puno detalja, tek da je razgovor bio na temu utrke za mjesto predsjednika HNS-a.

- Pogledajte apsurda, Štimac i Marković se utrkuju za mjesto predsjednika, a svi mene nešto pitaju – glumio je Mamić naivca, a onda su mu iz usta potekli slapovi hvalospjeva na Štimčev račun.

- Rekao sam Igoru da ja ne mogu biti protiv Markovića. Svi misle da ja imam nešto protiv Igora, a nitko mu u životu nije podijelio toliko komplimenata koliko ja. Ali što da radim kad smo na suprotnim stranama. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Prosinečki: Priča se da Robert pije, a ne pije. Kao i da je Boban homoseksualac, a znam da nije
ŽUTI SE OTVORIO

Prosinečki: Priča se da Robert pije, a ne pije. Kao i da je Boban homoseksualac, a znam da nije

Ja sam dobar s Davorom, nemam nikakav problem s njim. Nismo se družili nešto previše ni kad smo bili igrači, ne družimo se ni sada, rekao je Prosinečki