Obavijesti

Sport

Komentari 193

Mamić: Zavidim Rijeci, navijači nas vrijeđaju i to je sramotno...

Mamić: Zavidim Rijeci, navijači nas vrijeđaju i to je sramotno...
7

Naša publika nas vrijeđa, ne svi, ali većina to radi. Sramota je da imamo ovakvu atmosferu nakon svega što smo napravili, rekao je Zoran Mamić nakon utakmice

VIDEO

Dobro smo igrali, bili smo apsolutno bolji od Rijeke. Ne zabrinjava me što nismo realizirali svoje šanse, rekao je Dinamov trener Zoran Mamić nakon "nule" protiv Rijeke na Maksimiru.

Sa suđenjem nisu bila zadovoljna oba trenera.

- Baš me zanima kako ćete opisati situaciju duela Pjace i Samardžića u prvom poluvremenu - dodao je Zoran Mamić.

Mario Zebec iz Varaždina nije taj duel prepoznao kao situaciju za penal, a mogao je. Samardžić je udario Pjacu. No imaju i Riječani dosta prigovora na suđenje. Zebec je u drugom dijelu imao kriterij s kojim gosti nikako ne mogu biti sretni.

- Suđenje sigurno nije bilo europsko. Kartoni su "letjeli" i nismo zbog toga mogli biti agresivni. Zadovoljan sam, ali samo do pola jer smo uzeli bod - rekao je Matjaž Kek čija je momčad u 94 minute jedanput pucala na gol Dinama. 

- Isključenje Bezjaka? Za to je zaslužan četvrti sudac - dodao je trener Rijeke.

Gosti su s jednim jedinim udarcem prema golu mogli slaviti. Bio je to zicer u 90. minuti utakmice koji je obranio Ježina. Zoran Mamić požalio se na atmosferu i uvrede s "kulturne" zapadne tribine.

- Zavidim Rijeci na navijačima. Naša publika nas vrijeđa, ne svi, ali većina. Sramota je da imamo ovakvu atmosferu nakon svega što smo napravili. To nije normalno. Znam da će sad navijači biti bijesni, ali ja sam, da oprostite, navikao da mi 90 minuta spominju mater - rekao je Zoran Mamić.

- Neka me vrijeđaju, ali samo da mi ostave momčad na miru. Machado? Očekivali smo da će mu zviždati, ali ne vrijeđaju samo njega, nego i sve ostale igrače. To ne može biti normalno. Vrijeđati igrače s kulturne zapadne tribine je grozno i sramotno. Ispričavam se iznimkama koji se tako ne ponašaju - dodaje Dinamov trener.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 193
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"