Obavijesti

Sport

Komentari 6

Mamiću, nazovi ti Štimca: Modri bi Marina Ljubičića?

Mamiću, nazovi ti Štimca: Modri bi Marina Ljubičića?
1

Zdravko Mamić kaže kako prati jednog prvotimca Zadra, no ne želi otkriti kojeg. Kuloari tvrde da je riječ o bivšem igraču Hajduka Marinu Ljubičiću

VIDEO

Prije točno godinu dana, u kolovozu 2008., Zdravko Mamić je sjedio na tribinama zadarskih Stanova i nemirno se vrpoljio. Njegov Dinamo je u 32. minuti gubio od Zadra 2-0, momčad koju je vodio Branko Ivanković bila je na dobrom putu prema porazu. U jednom trenutku je ustao, otišao do Rene Sinovčića i ispalio:
- Prodaj mi Tomasova, dat ću ti dva milijuna eura!
Dinamo je utakmicu na kraju dobio 3-2, a Reno - službeno vanjski suradnik kluba, a neslužbeno 'zadarski Mamić' - odbio je ponudu za mladog veznjaka. I nekoliko mjeseci kasnije Tomasova prodao Hajduku. Za 1,6 milijuna eura manje nego što je nudio Mamić! I danas zbog svog pulena često mora na Poljud, na razgovore s trenerima. Zašto Marin ne igra, najčešće je pitanje. A Marin igra i previše, znaju to svi na Poljudu.
U nedjelju je Zdravko Mamić ponovno došao u Zadar, na godišnju ponude za Tomasova.
- Već duže vrijeme pratimo jednog prvotimca Zadra, ali neću vam reći kojega. Ne želim igraču raditi reklamu - ispalio je ovoga puta Mamić. A kuloari tvrde da Mamić opet želi Marina. U Stanovima više nema Tomasova, Mamić želi Ljubičića! Onih malo svjedoka koji su gledali ogled Zadra i Hajduka na Poljudu u drugom kolu ovogodišnjeg HNL-a kažu da je 21-godišnji Ljubičić "sam dobio Hajduka". I nije mu prvi put, lani je svojim golom za pobjedu Zadra u dalmatinskom derbiju smijenio Gorana Vučevića. Ima sjajan udarac, trkački je odličan, tehnički jako dobar, a sve više dobiva i na samopouzdanju. Mamić je to primjetio i zanima ga mladi veznjak.
No postoji jedan detalj koji bi mogao biti problem. Može Mamić sve dogovoriti sa Zadrom, s Renom ili s nekim drugim tko tamo odlučuje, ali neće završiti posao tako lako. Treba se dogovoriti i s igračem. A Ljubičićev menadžer je Damir Štimac, brat Igora Štimca, koji vjerojatno puno puta ima posljednju riječ u transferima nogometaša iz agencije koju je osnovao. Pitanje je koliko će Štimac, ukoliko do ponude doista dođe, imati želju da Ljubičića proda Dinamu. Sigurno bi radije da se Marin Ljubičić vrati u Hajduk, kojega su prije godinu dana Hajduk otpisao zbog Linića, Rosse i društva. I zato će Mamić morati 'isukati' sve slatke riječi koje ima 'na lageru' ako želi Ljubičića. Sa Štimcem je već milijun puta bio najveći neprijatelj, a odmah potom veliki prijatelj i poslovni suradnik, sve se valjda da dogovoriti...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani