Obavijesti

Sport

Komentari 6

Man. United stiže na Maksimir, dinamovci s novim trenerom na 20. izdanju 'Mladena Ramljaka'

Man. United stiže na Maksimir, dinamovci s novim trenerom na 20. izdanju 'Mladena Ramljaka'
3

Dinamo su do naslova na prvom turniru Mladena Ramljaka 2003. godine odveli Luka Modrić i Vedran Ćorluka, dok je 2021. najbolji igrač turnira bila nova zvijezda Real Madrida Arda Güler...

VIDEO

Dva bivša osvajača Lige prvaka, uz njih još dva nekadašnja finalista elitnog europskog natjecanja, a u njihovu društvu i trostruki osvajač južnoameričke Cope Libertadores... To je dio “skice” kakva nas čeka na maksimirskim nogometnim terenima od četvrtka do nedjelje. 

POGLEDAJTE SAŽETAK: Istra - Dinamo 0-3

Pokretanje videa...

Istra 1961 - Dinamo 0-3 (sažetak) 07:14

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Ovoga će tjedna, dakle, u četvrtak, 3. kolovoza, startati jubilarno 20. izdanje prestižnoga međunarodnog Memorijalnog juniorskog turnira Mladen Ramljak, a prvi će put na natjecanju zaigrati i trostruki europski prvak Manchester United.

U skupini A će se, uz organizatora Dinamo, nadmetati Monaco, Udinese i Manchester United dok skupinu B čine Flamengo iz Rio de Janeira, Feyenoord, Rapid Beč i Brugge.

Zagreb: Najavljeno 20. izdanje memorijalnog turnira "Mladen Ramljak"

Na ovogodišnjem će izdanju, eto, zaigrati trostruki europski i trostruki južnoamerički prvak - Manchester United i Flamengo. Uz njih je tu još jedan bivši osvajač europske krune - Feyenoord iz Rotterdama - kao i dva nekadašnja finalista Lige prvaka - Brugge i Monaco.

U dosadašnjih 20 izdanja od 2003. godine, uključujući i ovogodišnji jubilarni turnir, nastupilo je čak 75 različitih klubova ili reprezentacija, i to iz 34 zemlje s 5 kontinenata.

U tom je razdoblju sudjelovalo čak 10 klupskih kontinentalnih prvaka od kojih šest osvajača UEFA Kupa/Lige prvaka, dva pobjednika znamenitog natjecanja Copa Libertadores u Južnoj Americi kao i dva osvajača azijske Lige prvaka. Na turniru je ujedno nastupilo 15 različitih klubova iz pet najjačih europskih nacionalnih liga.

Zagreb: Najavljeno 20. izdanje memorijalnog turnira "Mladen Ramljak"

Prvo izdanje Ramljakova turnira održano je 2003. godine, a Dinamo su tada predvodile dvije kasnije legende hrvatskog nogometa - Luka Modrić i Vedran Ćorluka. Kontinuitet kvalitete turnira vidljiv je i na aktualnom primjeru nove mlade zvijezde svjetskog nogometa. Najbolji igrač turnira 2021. godine bio je turski vezist Arda Güler, koji je nastupao za Fenerbahçe. Güler je ovoga ljeta u velikom transfera prešao u Real Madrid.

Prijenose utakmica gledatelji mogu besplatno pratiti putem nove klupske platforme Dinamo Plus, koja je dostupna od utorka.

Raspored natjecanja; četvrtak, 3. kolovoza; skupina B: Brugge - Feyenoord (9.30), Flamengo - Rapid (11.15); skupina A: Manchester United - Monaco (16.30), Dinamo - Udinese (18.15); 
Petak, 4. kolovoza; skupina B: Flamengo - Brugge (9.30), Feyenoord - Rapid (11.15); skupina A: Udinese - Manchester United (16.30), Dinamo - Monaco (18.15). 
Subota, 5. kolovoza; skupina B: Feyenoord - Flamengo (9.30), Rapid - Brugge (11.15); skupina A: Udinese - Monaco (16.30), Dinamo - Manchester United (18.15). 
Nedjelja, 6. kolovoza: za 7. mjesto (8.30), za 5. mjesto (9.45), za 3. mjesto (9.30), finale (11.30).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...