Obavijesti

Sport

Komentari 27

Manchester United slavio na Old Traffordu protiv Arsenala

Manchester United slavio na Old Traffordu protiv Arsenala
9

U 17. kolu engleske lige Manchester United dočekao je Arsenal. Poveo je United preko Park ji Sunga. U drugom dijelu Rooney je promašio penal i ostalo je 1-0...

VIDEO

Old Trafford nije neosvojiva utvrda kao nekad. U vrijeme dok su za Manchester United igrali Ronaldo i Tevez bilo me strah ići tamo, rekao je Arsenalov veznjak Samir Nasri uoči derbija između Manchester Uniteda i Arsenala u 17. kolu Premier lige.

Uzvratio mu je Patrice Evra.

- Arsenal? Ma oni su trening centar, igraju lijepo, ali ne osvajaju naslove...

Arsenal je na Old Trafford došao po pobjedu, tako je najavio trener "topnika" Arsene Wenger.

Dobro su počeli gosti, ravnopravno su igrali s Unitedom, no kako je vrijeme prolazilo, Manchester je stiskao sve jače.

Centimetri su dijelili Nanija od vodećeg gola u prvom dijelu.

Park ji Sung nije imao problema s preciznošću. Sretno je zahvatio Nanijevu loptu glavom i United je u 40. minuti utakmice poveo. 

Park ji Sung je zabio u zadnje tri utakmice koje je igrao protiv Arsenala od prve minute.

Nije za Arsenal ohrabrujući podatak bio ni da Manchester United od 20 utakmica na Old Traffordu koje su igrane u ponedjeljak nikad nije izgubio (15 pobjeda i pet remija).  Prvo poluvrijeme završilo je prednošću Manchestera.

Arsenal je u drugom krenuo po izjednačenje. Morali su se otvoriti, a to je značilo i više prostora za Manchester iz kontri. Nakon jedve takve Anderson je izašao pred golmana Arsenala, no ostalo je 1-0. Imao je i Nani sjajnu priliku, ali "crveni vragovi" nikako nisu uspjevali "dokrajčiti" Arsenal.

Ima li bolje prilike za to od penala? Wayne Rooney uzeo je loptu, stavio je na bijelu točku i - promašio. Sudac Howard Webb prethodno je dosudio penal nakon što je Clichy igrao rukom. Suci su protiv Arsenala u zadnjih osam gostovanja na Old Traffordu pet puta sudili penal.

No nisu se ti promašaji osvetili Unitedu. Arsenal nije uspio stvoriti zicer i "crveni vragovi" zasluženo su slavili.

Čileanski rudari na Old Traffordu

26 od 33 čileanska rudara koji su proveli dva mjeseca zarobljeni u urušenom rudniku bili su gosti Manchester Uniteda. Prije utakmice dobili su veliki pljesak prepunog stadiona.

Ole Gunnar Solskjaer dobio priznanje

Za sve što je učinio za Manchester United u 11 godina koliko je igrao na Old Traffordu, Ole Gunnar Solskjaer dobio je priznanje od kluba. Nagradu mu je uručio menadžer Uniteda sir Alex Fergusson. Solskjaer je za United odigrao 215 utakmica i zabio 91 gol.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 27

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!
FINALE EUROPSKE LIGE

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!

Josip Stanišić počeo je utakmicu za Bayer, ali je izašao već na poluvremenu, dok je Mario Pašalić u igru ušao u 57. minuti. Heroj susreta je Nigerijac Lookman koji je s tri gola uništio Xabijevu momčad
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana