Obavijesti

Sport

Komentari 33

Manchester United u 90. minuti jedva spasio bod protiv Basela

Manchester United u 90. minuti jedva spasio bod protiv Basela
5

Manchester je vodio 2-0, sve je bilo idilično, a onda šok na Old Traffordu. Basel je zabio tri gola, preokrenuo utakmici i šokirao Engleze. Young je spasio bod u 90.

VIDEO

Bez ozlijeđenih Rooneyja, Hernandeza, Vidića, Evansa i Smallinga ''crveni vragovi'' su u samo dvije minute bacili Basel na koljena na svome Old Traffordu. U glavnim su ulogama bili Danny Welbeck i Ryan Giggs. Potonji je u 16. minuti asistirao, a Welbeck lijevom nogom matirao Yanna Sommera. Već u sljedećoj minuti gledatelji su praktički vidjeli reprizu. Ponovno je asistent bio neuništivi Velšanin, a 20-godišnji Welbeck je još jednom bio strijelac,ovaj put desnom nogom.

No umjesto da sačuvaju prednost, igrači Alexa Fergusona su je u drugom poluvremenu praktički jednako ekspresno ispustili kao što su je i stekli. Fabian Frei je u 58. minuti smanjio na 2-1, a samo dvije minute kasnije asistirao prezimenjaku Alexanderu za izjednačenje.

Tu međutim nije bio kraj Unitedovim mukama. U 75. minuti Antonio Valencia je u kaznenom prostoru srušio Marca Strellera, a Alexander Frei je doveo Basel na rub senzacionalne pobjede. Ipak, engleski se prvak izvukao u posljednjoj minuti kada je Ashley Young zabio glavom nakon ubacivanja Nanija.

U drugoj utakmici skupine Benfica je pogotkom Bruna Cesara slavila s 1-0 na gostovanju kod rumunjskog prvaka Otelul Galatija.

Liga prvaka, 2. kolo:

skupina C:

Manchester United – Basel (Welbeck 16, 17 / F. Frei 58, A. Frei 60, 76 - 11m)

Otelul Galati – Benfica 0-1 (Cesar 41)

Redoslijed: 1. Basel 4 boda, 2. Benfica 4, 3. Manchester United 2, 4. Otelul Galati 0

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 33

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!
FINALE EUROPSKE LIGE

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!

Josip Stanišić počeo je utakmicu za Bayer, ali je izašao već na poluvremenu, dok je Mario Pašalić u igru ušao u 57. minuti. Heroj susreta je Nigerijac Lookman koji je s tri gola uništio Xabijevu momčad
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana