Obavijesti

Sport

Komentari 202

Mandžo i Luka četiri godine nisu razgovarali zbog jedne rečenice

Mandžo i Luka četiri godine nisu razgovarali zbog jedne rečenice

Na gostovanju na Islandu, sreli smo se ispred lifta u hotelu i rekao sam: 'Ajde, Mario, idemo danas jako', a Mandžukić me iznenadio svojom reakcijom i kazao: 'Samo ti gledaj sebe, pusti mene", otkrio je Modrić

VIDEO

Mario Mandžukić (35) u petak se oprostio od igračke nogometne karijere emotivnim pismom na društvenim mrežama i izazvao val reakcija bivših klubova, medija i navijača.

POGLEDAJTE VIDEO: Mandžo se opušta uz tenis

Pokretanje videa...

00:59

U grandioznoj igračkoj karijeri nosio je dresove velikana poput Bayerna, Atletico Madrida, Juventusa, Milana, u domaćem prvenstvu sjajne stvari radio je sa Zagrebom i Dinamom, a hrvatski navijači najviše ga pamte po bespoštednim nastupima za reprezentaciju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za "vatrene" je Mandžo odigrao 89 utakmica i utrpao 33 gola. Ispred njega ostao je samo bivši predsjednik HNS-a Davor Šuker, on je zabio 45 golova. Super Marija u skorijoj budućnosti može prestići samo Ivan Perišić, koji na kontu ima već 30 golova za "vatrene".

Tu je i kapetan Luka Modrić, koji je zabio 18 golova i godinama je s Mandžom harao u "kockicama". Ipak, Luka je u autobiografiji otkrio da s Mandžom nije razgovarao pune četiri godine. Pričalo se o tome u kuloarima, a Luka je sve potvrdio u knjizi "Moja igra".

'Ja sam mislio da se ti duriš'

"Mario je poseban tip. Nekad djeluje mrzovoljno, češće je raspoložen. Bio mi je drag od prvog dana iako je mnogima dugo trebalo da ga shvate i dožive takvim. Na gostovanju na Islandu, kada smo se u doigravanju borili s njima za odlazak na SP u Brazilu, sreli smo se ispred lifta u hotelu i rekao sam: 'Ajde, Mario, idemo danas jako', onako kako se vrlo često igrači međusobno potiču. Mandžukić me iznenadio svojom reakcijom i kazao: 'Samo ti gledaj sebe, pusti mene", napisao je Modrić u svojoj knjizi.

"Učinilo mi se da se nešto duri na mene, a nisam našao logično objašnjenje zašto. S Marijem sam uvijek imao dobar odnos, bili smo u stalnom kontaktu sve do tada. Onda je nastala tišina, kad se dva teška karaktera nađu u kratkom spoju, energija nestane. Bilo mi je krivo, ali nisam htio povući prvi potez", otkrio je Luka, koji je s Mandžom sve izgladio tek na SP-u u Rusiji.

SP 2018, Hrvatska - Engleska

Luka je za svog dugogodišnjeg suigrača u knjizi imao samo riječi hvale.

"Mandžo je duša od čovjeka, osoba s kojom bih išao u svaku borbu. Što god bilo, znam da će dati sve, da će ti čuvati leđa i da te nikad neće izdati. Razgovarali smo i kazao je: 'Nisam se durio na tebe. Ja sam mislio da se ti duriš na mene". Između nas je ponovno prostrujala pozitivna energija", zaključio je Modrić.

A produkt te pozitivne energije bilo je srebro na SP-u. Pa neka netko kaže da atmosfera nije bitna...

Još ste čitali na 24sata:

Rus ubio prijatelja: U baru vidio snimku na kojoj mu siluje kćer? 

Vidoje Ristović joj čestitao godišnjicu, a ona odgovorila: Ja bih razvod!

VIDEO Detalji strašne tragedije u Kraljevečkim Novakima: Sin je ubio svoju majku sjekirom

Brendi iz Beverly Hillsa rak je u terminalnoj fazi: 'Zna da je kraj blizu, ima i robu za sprovod'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 202
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu