Obavijesti

Sport

Komentari 43

Mandžo od prve minute, traže se alternacije na lijevom beku

Mandžo od prve minute, traže se alternacije na lijevom beku
8

I Mandžo mora dobiti svoju minutažu, rekao je izbornik Niko Kovač dodavši kako mora prespavati prije nego li konačno odluči hoće li u Brazil voditi Milana Badelja

VIDEO

Premda neće igrati prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu protiv Brazila, Mario Mandžukić će u subotu od prve minute zaigrati protiv Malija u Osijeku. Rekao je to na konferenciji za novinare u petak poslijepodne hrvatski izbornik Niko Kovač.

- I Mandžo mora dobiti svoju minutažu - rekao je Kovač dodavši da mora prespavati prije nego li konačno odluči hoće li u Brazil voditi Milana Badelja.

Prema Kovačevim riječima, Badelj je došao u Osijek, "mišić izgleda bolje", ali... U prvom planu će biti "provjera alternacija za poziciju lijevog bočnog".

Izbornik nije još siguran ni za Brozovića, "koji je bio na pretragama u Zaboku i osjeća se zadovoljnim rezultatima testova".

- Brozović je dobio jak udarac, pričekat ću kako se sve razvija. Nastojim prema svakome biti maksimalno korektan i pošten prije posljednje odluke o konačnim putnicima za Brazil. Protiv Malija ću od dodatnih napora poštedjeti Pranjića, koji se osjeća sve bolje, ali ne želim riskirati - rekao je Niko Kovač.

Stigao i Luka Modrić

U petak se u Osijeku igračima pridružio i Luka Modrić, no tek se trebaju dogovoriti hoće li i zaigrati u Gradskom vrtu.

- Luka će u petak trenirati s nama, željan je igre, jedva je čekao da nam se pridruži - rekao je Kovač.

Za utakmicu s Malijem hrvatski izbornik je naglasio da neće forsirati mlade reprezentativce koji su prije tri dana igrali protiv Ukrajine. Ubaciti će ih u igru eventualno tek u drugom poluvremenu.

A što se tiče očekivane kvalitete izvedbe u utakmici protiv Malija, Kovač bi volio da se ponovi utakmica protiv Islanda ili drugo poluvrijeme protiv Švicarske.

Komentirajući pripreme Kameruna i Meksika, koji su se odlučili za više utakmica u zagrijavanju za Brazil, Niko Kovač je naglasio da "svatko radi što misli da je najbolje".

- Sigurno je dobro igrati dosta utakmica, no mi smo se opredijelili za više treninga. Imamo igrača s više od 59 utakmica i mislili smo da je bolje malo ih i odmoriti - zaključio je Kovač.

Inače, trening hrvatske reprezentacije je bio otvoren za javnost i istočna tribina je bila ispunjena do posljednjeg mjesta. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku