Obavijesti

Sport

Komentari 75

Mandžo u problemima: Milan ne želi produžiti ugovor s njim

Mandžo u problemima: Milan ne želi produžiti ugovor s njim

Mario Mandžukić je u Milanu skupio svega pet nastupa. Do kraja sezone je ostalo još devet utakmica, a hrvatski napadač se za to vrijeme mora dokazati ako želi ostati. Klub zasad ne želi produžiti ugovor s njim

VIDEO

Mario Mandžukić (34) je u siječnju u Milan došao kao veliko pojačanje u napadu i netko tko bi mogao pomoći klubu da dođe do titule Serie A nakon deset godina. No, nakon svega tri mjeseca, vrlo je izvjesno kako talijanski velikan neće nastaviti suradnju s bivšim hrvatskim reprezentativcem, piše Sky.

Pokretanje videa...

Prvi Mandžukićev intervju u Milanu 04:42

Mandžo je s Milanom potpisao ugovor na pola godine vrijedan 1,8 milijuna eura, a on bi se trebao automatski produžiti ako Mandžukić odigra određeni broj utakmica te ako Milan osigura plasman u Ligu prvaka, plaća će u tom slučaju narasti na 3,6 milijuna eura. Ova druga stavka je vrlo izgledna jer se Rossoneri nalaze na drugom mjestu, ali Mario je u tri mjeseca skupio svega pet nastupa bez učinka, a pitanje je hoće li zbog ozljede uopće nastupiti do kraja sezone.

- Milan neće produljiti ugovor s Mario Mandžukićem koji završava krajem svibnja. Rossoneri imaju opciju produljenja ugovora do ljeta 2022., ali to neće napraviti jer tehnički direktor Paolo Maldini i sportski direktor Frederic Massara nisu zadovoljni s Hrvatom - piše talijanski novinar Nicolo Schira.

Serie A - AC Milan v Atalanta

Iako je oduvijek bio poznat kao beskompromisni borac koji se ne štedi na terenu i uvijek ide na 100 posto, jednogodišnja pauza i već pozne nogometne godine su ostavile traga na njegovoj fizičkoj spremi. Već neko vrijeme ga nema zbog ozljede mišića, pitanje je kada će se vratiti, ali čelnici Milana zasad ne računaju na njega za sljedeću sezonu.

Pred Milanom je još devet utakmica do kraja sezone, a ti susreti poslužit će hrvatskom nogometašu da proba na travnjaku opravdati povjerenje te zaslužiti novi ugovor. Ukoliko zabljesne u posljednjih devet kola, Paolo Maldini i ostali dužnosnici sa San Sira bi se mogli predomisliti i ponuditi mu novi ugovor. 

Serie A - AC Milan v Crotone

Mandžo je u Milan stigao kao veliko pojačanje koje bi trebalo rasteretiti Zlatana Ibrahimovića u napadu. Švedski napadač je u 40. godini, sve mu više vremena treba za regeneraciju i Mario je trebao biti taj koji će unijeti novu snagu te sa svojom energijom i fizičkom nadmoći donijeti Milanu drugu dimenziju. No ispostavilo se da ga je izdalo ono što ga je krasilo kroz cijelu karijeru. A to je fizička sprema. 

Mandžukić je u karijeri osvojio čak 24 klupska trofeja. Igrao je u Bayern Münchenu, Juventusu, Atletico Madridu, Wolfsburgu, Dinamu i Marsoniji te za to vrijeme zabio čak 233 gola. O njegovim kvalitetama i brojnim trofejima nije potrebno diskutirati, ali za njega je u ovome trenutku najbitnije da se što prije oporavi i da pokaže da i dalje za njega ima mjesta u vrhunskom nogomet.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti
KAD IDE, IDE

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti

Bayern Leverkusen je i u 49. utakmicu u nizu ostao neporažen i tako postavio rekord. Gubili su od Rome 2-0, ali opet su se izvukli u sudačkoj nadoknadi. U finalu Europske lige igrat će protiv Atalante

Predsjednik Hajduka snimljen na sastanku s Andyjem Barom. Tri igrača bila pod povećalom
OTKRIVAMO DETALJE

Predsjednik Hajduka snimljen na sastanku s Andyjem Barom. Tri igrača bila pod povećalom

Ivan Bilić i Andy Bara sastali su se u jednom zagrebačkom hotelu, a menadžer nam je otkrio: "Nemamo razloga skrivati se, a Brekalo je igrač Fiorentine i sva je odluka na Talijanima'
Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling