Obavijesti

Sport

Komentari 67

Mandžukić zabio i asistirao za novo slavlje Bayern Münchena

Mandžukić zabio i asistirao za novo slavlje Bayern Münchena
6

U 20. kolu njemačkog prvenstva Mandžukić je ponovno u početnoj postavi, a na gostovanju kod Nürnberga je već u 18. minuti zabio za vodstvo na asistenciju Alabe

VIDEO

Mario Mandžukić je iz laganih nesuglasica sa stručnim stožerom Bayern Münchena definitivno izašao još jači. 

U 20. kolu njemačkog prvenstva ponovno je u početnoj postavi, a na gostovanju kod Nürnberga je već u 18. minuti zabio za vodstvo Bayerna na asistenciju Alabe. 

Bayern je u 49. minuti poveo s 2-0, a na dodavanje Mandžukića zabio je Lahm. Mandži je ovo tek druga asistencija sezone, a prvu je podsjećamo postigao u prošlom kolu. U 64. minuti dobio je žuti karton, a iz igre je izašao u 86. minuti kada je umjesto njega u igru ušao Pizarro. 

Hrvatskom je reprezentativcu ovo 12. gol sezone. Gol više postigao je Lewandowski iz Borussije Dortmund koji je zabio dva gola protiv Bremena gdje je njegova ekipa slavila s visokih 5-1. Lewandowski je osim golova u 26. i 85. minuti, i asistirao Mkhitaryanu u 41. minuti susreta. Mkhitaryan je strijelac i u 62., a za goste je precizan bio i Friedrich u 48. minuti. Počasni gol za domaćina zabio je Aycicek u 89. minuti utakmice. 

Wolfsburg je kod kuće s 3-0 slavio protiv Mainza, a pred 24.000 gledatelja na Volkswagen Areni za vodstvo domaćina zabio je Rodriguez iz penala u 59. da bi sedam minuta kasnije za 2-0 zabio Dost na asistenciju Ivice Olića koji je u igru ušao tri minute ranije umjesto Ivana Perišića. Konačnih 3-0 postavio je Luiz Gustavo u 75. minuti. 

Istim rezultatom Frankfurt je dobio Braunschweig, dok su Freiburg i Hoffenheim odigrali 1-1. 

HSV je kod kuće poražen od Herthe. s 3-0, a dva gola postigao je Ramos koji je sada na čelu ljestvice strijelaca s 14 golova, jednim više od Lewandowskog i dva više od Mandžukića. U redovima domaćina Milan Badelj odigrao je cijelu utakmicu, a Ivo Iličević je ušao u 60. minuti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...