Obavijesti

Sport

Komentari 11

Maradonin sin: Nisam mogao na sprovod, ne mogu spavati

Maradonin sin: Nisam mogao na sprovod, ne mogu spavati

Najstariji Maradonin sin Diego Sinagra (34) nakon smrti svoga oca ima problema sa spavanjem. 'Zaista sam uživao gledajući utakmice s njim jer zbog puno propuštenih godina prije to nisam mogao učiniti', rekao je

VIDEO

Diego Sinagra (34) sin je izvanbračne veze Cristiane Sinagre i Maradone iz vremena dok je igrao za Napoli. Sin pokojne argentinske zvijezde ima problema sa spavanjem, a zbog pandemije korona virusa nije mogao prisustvovati sprovodu svoga oca.

POGLEDAJTE VIDEO: Maradona na nebu

Pokretanje videa...

Maradona na nebu 00:27

- Loše se osjećam. Ne spavam uopće dobro. Kad zatvorim oči, ne mogu zaspati. Najteže mi je palo što nisam mogao otići u Buenos Aires na sprovod svoga oca - rekao je Sinagra.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kad je Maradona primljen u bolnicu, Sinagra je počeo dobivati silne poruke te je neumorno zvao Buenos Aires dok na kraju nije saznao kako je njegov otac preminuo.

- Trenutačno izbjegavam gledati televiziju te se pokušavam izolirati. Tuga je vrlo osobna - rekao je.

Sinagra je Diegov sin koji najviše voli nogomet. Bio je U-17 reprezentativac Italije, a kasnije je igrao za reprezentaciju u nogometu na pijesku. 

FILE PHOTO: ARGENTINE DIEGO MARADONA FALLS TO THE PITCH IN WORLD CUP MATCH.

- Obojica smo bili strastveni oko nogometa. Bilo je prekrasno gledati utakmice s njim. Neopisivo. Gledao sam nogomet s najvećim u povijesti! Nogomet nas je jako povezao - rekao je. 

Majka, koja ga je odgojila, dala mu je puno očevo ime kako nikad ne bi mogao pobjeći od činjenice da je on njegov sin. Talijanski sud je priznao očinstvo 1993., ali Maradona ga je prihvatio kao sina tek 2007., četiri godine nakon što su se upoznali.

- Kada bismo zajedno gledali utakmice, ja sam imao svoje mišljenje, a on svoje. Zaista sam uživao jer zbog puno propuštenih godina prije to nisam mogao učiniti. Puno utakmica smo pogledali zajedno, s Napolijem, s reprezentacijom.. Komentirali smo tko bi trebao igrati, a tko ne bi. Nikad mu se nisam suprotstavio te smo uvijek imali vrlo otvoren i zdrav odnos. Nikad se nisam svađao s tatom - rekao je.

FILE PHOTO: Argentine soccer legend Maradona, his daughter Giannina and his ex-wife Villafane cheer for Boca Juniors in Buenos Aires

Maradonin sin nikad nije pomislio na najgore, znao je da njegov otac nije najboljeg zdravstvenog stanja te se uvijek trudio pomoći mu. 

- Bojao sam se. Smrt svog oca je nešto što ne prihvaćam. Jednostavno ne mogu to prihvatiti. Umro je mlad i mogao je imati još puno godina za uživanje sa svojom obitelji. Ne znam hoću moći to ikada prihvatiti - kazao je.

Za Sinagru život neće biti više kao prije, ali i dalje želi postati nogometni trener. 

- Prije ili poslije bit ću trener, ali ono na što ne mogu utjecati je ono što me najviše boli. Više neću moći podići telefon i nazvati svog oca. Često sam pričao s njim. Naravno, kad nije želio razgovarati, nije razgovarao ni s kim pa ni sa mnom - rekao je. 

Maradonino nasljedstvo neki procjenjuju i do 100 milijuna dolara, a Argentinac ima petero priznate djece i troje iz izvanbračne veze dok još četiri žene tvrde da imaju djecu s njim.

Sinagru trenutno ne zanima ništa oko nasljedstva te je fokusiran na to da izliječi upalu pluća zbog koje nije izašao iz stana mjesec i pol dana. 

FILE PHOTO: ARGENTINA

- Želim imati slobodu i vrijeme za tugovanje. Vjerujem da je šutnja najbolji lijek - rekao je. 

S obzirom na to da mladi Sinagra gradi karijeru nogometnog trenera, komentirao je tko su mu favoriti u menadžerskom svijetu nogometa.

- Broj jedan za mene je Pep Guardiola. Po stilu je moj model. Puno sam ga proučavao i njegov stil me oduševljava. Volio bih ga upoznati, njega i njegovog pomoćnika Lilla - kazao je.

Lagala sam. Nisam provjerila Maradonu na dan njegove smrti
Lagala sam. Nisam provjerila Maradonu na dan njegove smrti

- Trener Leedsa Marcelo Bielsa također je jedan od mojih favorita te imam posebnu naklonost prema Mourinhu jer je bio dobar prijatelj mog oca. Ali za mene je Pep ipak broj jedan te se nadam da ću ga jednog dana upoznati - rekao je. 

Sinagra je trenutačno u rukama liječnika te će, čim ozdravi otići oprostiti se od oca u Argentinu. 

- Čim budem mogao, želim sjesti u avion, otići u Argentinu i oprostiti se od njega, ali zagrliti ga neću moći. Neka to bude sutra, za tjedan ili dva, ništa se neće puno promijeniti jer moga oca, nažalost, nema - zaključio je.

POGLEDAJTE VIDEO: POSLJEDNJE ZBOGOM VELIKOM MARADONI

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Sud naredio: Sačuvajte Diegovo tijelo! Morat će ga ekshumirati?
STIGLA NOVA TUŽBA

Sud naredio: Sačuvajte Diegovo tijelo! Morat će ga ekshumirati?

Magalí Gil, djevojka koja tvrdi da je kći Diega Maradone, dvije godine bori se za dokazivanje očinstva, a zbog njene tužbe tijelo legendarnog nogometaša još ne smije na kremiranje

VIDEO: Diego Maradona prije operacije pio i pušio na zabavi?!
NEVJEROJATNO

VIDEO: Diego Maradona prije operacije pio i pušio na zabavi?!

Snimka je navodno nastala nekoliko dana prije operacije kod mozga, a Diego je okružen alkoholom i cigaretama. Ispred Maradone se vidi čaša piva i nekakve tablete, dok je pjevao u veselom društvu
Bivša žena i kćeri u šoku! Diego Maradona izbacio ih iz oporuke
BILI SU SKUPA 24 GODINE

Bivša žena i kćeri u šoku! Diego Maradona izbacio ih iz oporuke

Bitka oko nasljedstva je tek počela, a prema navodima argentinskih medija Maradona je iz oporuke isključio svoje dvije kćerke koje je dobio u braku s jedinom zakonitom suprugom Claudijom