Obavijesti

Sport

Komentari 62

Marca: Modrić donosi magiju igri Reala, legenda je kluba i vjerojatno najbolji veznjak

Marca: Modrić donosi magiju igri Reala, legenda je kluba i vjerojatno najbolji veznjak

Otkako je Reala, nijedan njegov veznjak nije u toj dobi bio tako važan ni igrao na takvoj razini. Modrić drži letvicu toliko visoko, puno bliže svojoj najboljoj verziji nego osjećaju da mu ponestaje vremena, piše Marca

VIDEO

Ugledni španjolski sportski list Marca nastavlja s hvalospjevima na račun hrvatskog reprezentativca Luke Modrića (36) kojeg su proglasili najboljim veznjakom u povijesti Real Madrida. 

Pokretanje videa...

Hrvatska na Maksimiru uoči Malte VIDEO

Nakon što je Modrić odigrao svih 90 minuta u pobjedi protiv Intera (2-0), Marca je objavila tekst pod naslovom 'Legenda o Modriću ne prestaje rasti'.

"Nikada u povijesti Reala nije 36-godišnjak toliko značio klubu i dominirao u njemu. U dvije glavne utakmice jeseni, protiv Real Sociedada u La Ligi i Intera u Ligi prvaka, sjajno je odigrao po svih 90 minuta i još prvi put bio kapetan. Hrvat je posebno efektnu lekciju očitao protiv Intera, koji je prije tri godine uradio sve da dovede najboljeg igrača tadašnjeg SP-a", piše Marca i dodaje:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Modrić, koji i u veteranskim godinama donosi magiju igri Reala, legenda je kluba, vjerojatno najbolji veznjak koji je igrao za taj klub. Otkako je Reala, nijedan njegov veznjak nije u toj dobi bio tako važan ni igrao na takvoj razini. Na poziciji koja zahtijeva najviše i na kojoj se jako rijetko može vidjeti veterane da pružaju partije makar više srednje klase, Modrić igrao kao da je u najboljim godinama. Modrić drži letvicu toliko visoko, puno bliže svojoj najboljoj verziji nego osjećaju da mu ponestaje vremena."

LaLiga - Granada v Real Madrid

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije je na konferenciji nakon posljednje uakmice grupne faze poručio kako 'godine nisu važne, nego izvedba na terenu te da se osjeća kao da ima 30 godina.'

Modrić je postao i prvi hrvatski nogometaš koji je došao do 100 nastupa u elitnom klupskom razredu u Europi te ukupno 43. igrač kojem je to uspjelo.

Marca u tekstu ističe i kako su legende Jose Maria Pena i Ipina 30-ih i 40-ih igrali za Real u dobi u kojoj je Modrić danas, ali tada više nisu bili ni prvotimci, a kamoli ključni igrači. Razlog je taj što je "sredina terena drobilica čak i vrhunskih te dugovječnih igrača". 

POGLEDAJTE BORBU VEČERI FNC-a 4: IVAN ERSLAN VS HENRIQUE DA SILVA FRANKENSTEIN 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića