Obavijesti

Sport

Komentari 3

Marin: Nasljednici, više sreće! Horkaš: Žalimo za Barcom...

Marin: Nasljednici, više sreće! Horkaš: Žalimo za Barcom...
1

Čestitam Chelseaju, ali i njihovom vrataru Karlu Žigeru koji je obranio dva penala, kaže Horkaš, a Jovićević poručuje: Ostaje žal kada jedna lijepa priča završi na ovakav način...

VIDEO

"Plave" nade ipak nisu uspjele, Dinamo je izgubio od Chelseaja 6-4 (2-2) u četvrtfinalu Lige prvaka mladih.

Sjajni Antonio Marin zabio je dva gola za 2-0, ali domaćin je izjednačio, te bio mirniji u jedanaestercima. Horkaš nije uspio obraniti ni jedan, a Franjiću i Baturini udarce je obranio Karlo Žiger.

- Mislim da nismo zaslužili poraz, presudila nam je lutrija penala. Dvaput smo tu imali sreće, evo sada nismo. Bili smo bolja momčad u 90 minuta, tko zna da smo tu zabili još jedan gol možda bi sve završilo drugačije - rekao je Dinko Horkaš, pa nastavio:

- To je sve nogomet. Čestitam Chelseaju, ali i njihovom vrataru Karlu Žigeru koji je obranio dva penala. Mi nastavljamo svoj put, daleko smo dogurali, žalimo što nećemo igrati s Barcelonom, ali držimo glave visoko gore.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

01:43

Antonio Marin mučio je braniče Chelseaja, zabio i dva gola...

- Žao mi je što nismo prošli, penali su uvijek lutrija, tu je dalje prošla sretnija momčad. Iskreno se nadam kako će neke nove generacije Dinama biti sretnije, pa doći dalje od nas - poručio je Marin.

Bartol Franjić odradio je velik posao u sredini terena...

- Trebamo biti ponosni, napravili smo velike stvari, došli do tog četvrtfinala Lige prvaka. Nismo se uspjeli plasirati na Final Four, a dojma sam kako smo bili bolji tijekom većeg dijela utakmice. Nažalost, dogodio nam se taj neobjašnjiv pad u posljednjih 15-ak minuta. Sada moramo dići glave, a neka druge generacije Dinama naprave ono što mi nismo, neka odu dalje od nas - rekao je Franjić.

Igor Jovićević bio je prilično tužan nakon što se njegova momčad oprostila od Europe.

- Ostaje žal kada jedna lijepa priča završi na ovakav način. Ponosan sam na dečke, mi smo u globalu odigrali kvalitetnu utakmicu. Zabili smo rano, bili disciplinirani, igrali pametno i usmjerili utakmicu tamo gdje nam odgovara - kaže Jovićević, pa dodaje:

- Chelsea je reagirao promjenom sustava, nama je to čak i odgovaralo, pa smo poveli 2-0, no onda su se vratili u prvotni sistem što nas je potjeralo u niži blok. Nije nam se bio plan povući, ali oni idu visoko s puno igrača, imaju puno bočnih ubačaja, tu se uvijek događaju neki "biljari" i duge lopte.

Trener Dinama ipak je zadovoljan onime što je njegova momčad pokazala u juniorskoj Ligi prvaka...

- Na kraju smo primili golove iz prekida, a to je za nas bio preveliki psihološki udarac da bismo to preokrenuli u jedanaestercima. Moramo biti ponosni na dečke, nismo izgubili utakmicu, imali smo dosta šansi, mogli sve i ranije riješiti u svoju korist. Ali, kako se sada raduje Chelsea, tako smo i mi dvaput u Zagrebu. Iz ovoga moramo izvući pouku, dignuti glave i biti ponosni, kroz vrijeme ćemo biti sretni ovime što smo napravili - završio je Jovićević.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...