Obavijesti

Sport

Komentari 1

Mario Hezonja napustio Rusiju: 'Bili smo na tragu nečeg većeg'

Mario Hezonja napustio Rusiju: 'Bili smo na tragu nečeg većeg'

Ali su nas nesretne okolnosti u tome spriječile. Borili smo se do samog kraja, ponosan sam na svakoga u klubu tko je dao sve od sebe, rekao je Hezonja koji je Uniks napustio nakon ruske invazije na Ukrajinu

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja otišao je iz Uniksa nakon samo godinu dana. Ono što se proteklih tjedana provlačilo po napisima sada je dobilo i službenu potvrdu. Hezonja više nije član ruskog velikana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Hvala Mario Hezonja! Hrvatski košarkaš koji je branio boje Uniksa nastavit će karijeru u nekom drugom klubu - objavio je klub iz Kazanja na službenom Twitteru.

Dubrovčanin je u Uniks stigao u lipnju prošle godine iz grčkog Panathinaikosa i odmah je dobrim igrama zakupio naklonost navijača. Bio je i all-star ruske VTB United lige u kojoj je Uniks završio treći pa u doigravanju ispao od kasnijeg prvaka Zenita.

- Hvala Uniks, bilo mi je zadovoljstvo biti dio ovog kluba i grupe ljudi ove sezone. Bili smo na tragu nečeg puno, puno većeg, ali su nas nesretne okolnosti u tome spriječile. Borili smo se do samog kraja, ponosan sam na svakoga u klubu tko je dao sve od sebe - rekao je Hezonja koji je Uniks napustio zbog ruske invazije na Ukrajinu.

Klub je posljedično odlukama i postupcima Rusije izbačen iz Eurolige te snosi razne oblike sankcija pa su i njegovi košarkaši sreću odlučili potražiti drugdje.

Hezonja se vraća u Španjolsku?
Hezonja se vraća u Španjolsku?

A glavno pitanje je gdje će Mario nastaviti karijeru. Za sada nije poznato, ali zna se da je interes pokazao europski velikan Real Madrid. Hezonja je ranije igrao za Barcelonu.

Također, pojavile su se i informacije da bi hrvatskog reprezentativca htio ni manje ni više nego Partizan. Ostaje vidjeti što će Hezonja odlučiti.

'Grobari' opet laskaju Hezonji: 'Ti si naš, Mario. Vrijeme je...'
'Grobari' opet laskaju Hezonji: 'Ti si naš, Mario. Vrijeme je...'