Obavijesti

Sport

Komentari 39

Mario i Dario rasturaju: Obojica najbolji strijelci svojih momčadi

Mario i Dario rasturaju: Obojica najbolji strijelci svojih momčadi
3

Tri su najbolja hrvatska košarkaša noćas u NBA ligi zajedno zabila 54 koša. Najviše je utrpao Mario Hezonja, 21, Šarić je zabio 19, a Bogdanović 14 koševa

VIDEO

Super Mario ili Air Hezonja kako su mu noćas tepali na službenoj stranici NBA lige igra kao preporođen posljednjih tjedana. Ostao je Mario Hezonja bez ugovora za iduću sezonu, no ostao je isto tako i u Magicu, izborio se za prvu petorku i od tada je daleko najbolji igrač Orlanda. Noćas je u tijesnom porazu 104-102 od Hornetsa bio najbolji strijelac svoje momčadi s 21 košem, a utakmicu je zaključio double-doubleom uz 10 koševa, tri asistencije i dvije ukradene lopte. Iz igre je gađao 10/20, od čega za tricu slabih 1/6. Hornetse je do pobjede vodio iskusni Dwight Howard s 22 koša i 13 skokova. 

Philadelphia 76ers Darija Šarića prestigla je minus od 24 koša i pobijedila Miami 104-102 uz odličnu partiju hrvatskog košarkaša. Dario je zabio 19 koševa te imao osam skokova i tri asistencije. Za tricu je gađao 3/8 uz ukupan šut iz igre 5/12. Ponovno je sjajnu utakmicu odigrao Ben Simmons. Za 36 minuta na parketu je stigao do triple-doublea uz 18 koševa, 12 skokova i 10 asistencija.

Bojan Bogdanović slavio je protiv svoje bivše momčadi, Netsa, 108-103 zahvaljujući sjajnoj posljednjoj četvrtini koju je Indiana dobila 11 razlike. Pacerse je opet predvodio odlični Victor Oladipo s 25 koševa, a Bojan je zabio 14 uz pet skokova i jednom asistencijom. Iz igre je ukupno gađao 5/11, za tricu 2/6.

U prvoj petorci bio je i Dragan Bender. Njegovi Sunsi izgubili su od Jazza 107-97, a Dragan je za 24 minute na parketu zabio šest koševa te imao četiri skoka. Ponovno je gađao samo trice i to 2/5.

Ivica Zubac za mizernih pet minuta ubacio je četiri koša te imao dva skoka i jednu asistenciju. Sasvim pristojne brojke u toliko malo minuta, no njegove Lakerse razbili su Pelicansi 139-117.

U sudaru 'teškaša' Portland je pobijedio Golden State 123-117. Warriorsima niti 50 koševa Kevina Duranta nije bilo dovoljno jer slično je raspoložen bio Damian Lillard koji je zabio 44. Detroit je pobijedio Atlantu 104-98, Wizardsi Knickse 118-113, a Clippersi Celticse 129-119 uz rekord karijere DeAndre Jordana s 30 koševa. Houston je slavio protiv Sacramenta 100-91, a Oklahoma protiv Memphisa 121-114 uz novi triple-double Westbrooka (23 koša, 13 skokova, 15 asistencija).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!
KAO MLADIĆ

VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!

Nakon kornera koji je rezultirao kontrom Bavaraca, čudesni je trk potegnuo Luka Modrić jer je to bila velika šansa gostiju za odlazak na 2-0 i praktički završetak utakmice. Ali, sve je spasio kapetan 'vatrenih'
U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)
TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)

Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo, napisali su iz kluba poginulog