Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
32 komentara

Marko Livaja je opet izbačen iz mlade hrvatske reprezentacije!

OPOZIV Nakon što je Atalanta kaznila hrvatskog napadača Marka Livaju jer je ovaj odbio ići na zagrijavanje, HNS je odlučio opozvati ga za utakmicu protiv Slovenije...

Drago Sopta/HNS
Foto: Drago Sopta/HNS
32 komentara

Marko Livaja nije dugo izdržao u mladoj reprezentaciji. Izbornik U-21 Nenad Gračan oprostio mu je grijeh nejavljanja bivšem izborniku Niki Kovaču i vratio ga je u reprezentaciju. No nakon samo šest dana Livaja je opet izbačen. Ovoga puta privremeno. Mladi hrvatski napadač opozvan je za utakmicu protiv Slovenije 5. ožujka, stoji na službenoj stranici HNS-a.

Hrvatski nogometni savez odlučio je opozvati problematičnog Livaju nakon problema s nedisciplinom u klubu. Livaju je suspendirao njegov klub Atalanta jer je hrvatski napadač odbio istrčati na zagrijavanje protiv Udinesea.

Pomoćni trener Atalante poslao je Livaju na zagrijavanje, no Livaja mu je kazao kako je do kraja utakmice nekoliko minuta i ako treba ući, može ući odmah, bez zagrijavanja. Naravno, to nije dobro sjelo treneru i Livaja je izbačen.

- Livaja je već nekoliko puta dobio novu šansu pokazati da je sazrio, no ovoga puta odlučili smo ga opozvati jer ne želimo ići kontra ispravne odluke kluba. Poštujemo stav Atalante i nadamo se kako će Marko shvatiti ovu poruku i kluba i HNS-a na pravi način - izjavio je tehnički direktor HNS-a Romeo Jozak.

Naši partneri pišu
Message