Obavijesti

Sport

Komentari 6

Marshall: Odlazim s gorkim okusom, bilo mi je lijepo

Marshall: Odlazim s gorkim okusom, bilo mi je lijepo
6

Marshall napušta Zagreb, no iako je u Hrvatskoj bio jako kratko većina će ga pamtiti po dobrim igrama, a ne po šakačkom incidentu u Splitu

VIDEO

Rawlea Marshalla susreli smo na odlasku iz kluba, došao se oprostiti od suigrača, a bio je vidno utučen zbog toga što mora napustiti Zagreb, u kojem mu je posljednjih mjeseci bilo prekrasno. Kako sam kaže, ovo mu je jedan od najtežih trenutaka u karijeri.
- Do posljednjeg trenutka nadao sam se da će se nešto dogoditi i da ću ostati u Ciboni. Jako mi je teško što odlazim, no valjda je to život. Pogriješio sam, no još uvijek smatram da je kazna previsoka - rekao je Marshall, pa uspio "procijediti" osmjeh.
- Zagreb je prekrasan grad, a i zbog toga mi je žao što odlazim. Mislim da sam se lijepo snašao, svi su prema meni bili jako uljudni. Hrvatska, Zagreb i Cibona ostati će mi u lijepom sjećanju.
Oduku kluba da ga se ne isplati čekati sasvim razumije, te odlazi u prijateljskom raspoloženju.
- Morali su tako postupiti, ne ljutim se na nikoga u klubu što je tako odlučeno.
O nastavku karijere nije previše želio pričati, budući da ugovor još nije službeno raskinut. Točnije, traži se najbezbolniji način raskida.
- Vidjet ćemo. Kao što sam rekao, sve me to malo zateklo, pa nisam još previše razmišljao o nastavku karijere. Razgovarati ću s menadžerom, a vjerujem da će mi on ubrzo naći dobar klub - rekao je Marshall, pa otkrio da je među zainteresiranima i Maccabi Tel Aviv.
Mi Rawleu samo možemo poželjeti sve najbolje u nastavku karijere, gdje god to bilo. Njega će u Ciboni pokušati zamijeniti Alan Anderson, koji je stigao danas (petak) i već odradio prvi trening s novim suigračima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu