Obavijesti

Sport

Komentari 32

Mate Bilić želi postati "modri": Dinamo je danas vrhunski klub

Mate Bilić želi postati "modri": Dinamo  je danas vrhunski klub
1

Razgovarao sam sa Zdravkom Mamićem, sad je sve na Sportingu. Nadam se da će sve brzo biti gotovo, kaže Mate Bilić koji silno želi doći i igrati Ligu prvaka u Zagrebu

VIDEO

Dopustio nam je Izvršni odbor da još osnažimo momčad. Bit će još pojačanja, slavodobitno je nedavno rekao Zdravko Mamić, a samo nekoliko minuta poslije procurila je informacija da u Dinamu žele Matu Bilića.

Napadača Sportinga iz Gijona već je zvao, no kao i u Šimunićevu slučaju, igrač se prvo mora dogovoriti s klubom. Biliću ugovor istječe 2012. godine, ali kako se ove sezone nije naigrao, spreman je odmah otići.

- Trener je forsirao domaće igrače i zato sam manje igrao. Volio bih doći u Dinamo. Klub je sad vrhunski organiziran i mogao bih ostvariti neke svoje ambicije - izjavio je Bilić.

Sportingov napadač nema problema kao Šimunić s Hoffenheimom. Nada se da bi sljedeći tjedan sve moglo biti gotovo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Moj menadžer pregovara s Dinamovim čelnicima, a pričao sam i sa Zdravkom Mamićem. Ma, samo da riješim to s klubom, ostalo će sve ići lako.

Novi trener Kruno Jurčić već je najavio da će igrati s dva napadača i Bilić bi mu u toj koncepciji dobro došao. A bivši Hajdukov igrač ne smatra kako bi mu to mogao biti problem s navijačima maksimirskog kluba.

- Davno sam otišao iz Hajduka i Hrvatske. Profesionalac sam i tako ću se postaviti. Sad mi je samo važno da odem u neki klub u kojem ću igrati. Spreman jesam - završio je Bilić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića