Sport

Komentari 8

Mavra: Ne mogu opisati ovo! Cartera smo dva tjedna palili s videima proslava iz Zadra...

Mavra: Ne mogu opisati ovo! Cartera smo dva tjedna palili s videima proslava iz Zadra...

Ne mogu vam opisati osjećaj kad u svom gradu osvojiš dva trofeja zaredom, pogotovo gradu koji toliko živi za ovo što smo mi danas napravili, rekao je oduševljeni razigravač

Čestitao bih igračima Splita i njihovom stožeru na stvarno dobroj utakmici. Odigrali smo baš dobru utakmicu, bilo je to grešaka na obje strane, no gledali smo uzbudljivu utakmicu, stalno je bila unutar pet razlike, i onda smo odigrali jako pametnu završnicu, zabili smo četiri trice iz četiri dobre akcije, tri su bile otvorene, rekao je trener Zadra Veljko Mršić nakon što je njegova momčad u finalu Kupa Krešimira Ćosića svladala Split (79-70).

- Igra momčad, a momčad će uvijek izbaciti nekog pojedinca. Mislim da je Onuaku u prvih 30 minuta igrao možda 10-ak minuta i mi smo i bez njega igrali kao momčad. Kad lopta ide dobro po mojim nekim željama, nije to još onako kako bi trebalo biti u kontinuitetu, no kad ide dobro, ta igra daje svakom igraču njegovu ulogu i priliku da se razigra - rekao je Mršić.

Potom se oglasio Dominik Mavra:

- Utakmica je bila po meni puno teža od prošlogodišnje. Prošle godine kad se okreneš, imam deset tisuća ljudi iza sebe, nema šanse da prospemo prednost, a danas je Split bio jako žilav. U nikakvoj šuterskoj večeri na kraju dobijemo utakmicu s četiri trice. Stvarno je slatko. Nije bilo mjesta da netko individualno više povuče, igrali smo kontrolirano i pametno i to nam se isplatilo.

- Sigurno je da smo Cartera zadnja dva tjedna palili s videima od prošle godine i on koji je igrao u Karsiyaci, Galatasarayu... Stvarno je bio oduševljen s proslavom lani.

- Ne mogu vam opisati osjećaj kad u svom gradu osvojiš dva trofeja zaredom, pogotovo gradu koji toliko živi za ovo što smo mi danas napravili. Bio ti iz Zadra ili ne, moraš imati respekt za to, oni ne spavaju zbog ovog kluba i ja ne mogu opisati kako se osjećam - zaključio je Mavra.

Najčitaniji članci