Obavijesti

Sport

Komentari 7

Mayweather u Rizinu! Uz Cro Copa na Silvestrovo u Japanu

Mayweather u Rizinu! Uz Cro Copa na Silvestrovo u Japanu
14

Mirko Filipović na Staru godinu vratit će se u svoju Saitamu na borbu u sklopu Rizinove priredbe, a japanska promocija iznenadila je objavom kako će u ring tada stati i legendarni boksač Floyd Mayweather

VIDEO

Brojni svjetski mediji proteklih su tjedana brujali o spektakularnoj borbi UFC-ova prvaka Khabiba Nurmagomedova i boksačke legende Floyda Mayweathera u oktogonu. Do potvrde toga okršaja nije došlo, ali zato je iznenada iz Japana u ponedjeljak stigla vijest: The Money stiže u Rizin!

Ta je promocija potvrdila kako će se Mayweather boriti na njenoj priredbi na Staru godinu u Saitami, na kojoj bi trebao nastupiti i naš Mirko Filipović. Protivnik 41-godišnjeg Amerikanca bit će 20-godišnja zvijezda kick-boxinga Tenshin Nasukawa.

Boxer Floyd Mayweather Jr. of the U.S. poses for a photograph with his opponent Tenshin Nasukawa during a news conference in Tokyo

Mayweather je u boksačkoj karijeri, koja je trajala 21 godinu, ostvario savršen skor 50-0, ali pitanje je što u petom desetljeću života, 16 mjeseci nakon posljednje borbe protiv Conora McGregora, može protiv mladog Japanca koji također nema nijedan poraz: 27-0 ostvario je u kick-boxingu, a 4-0 u slobodnoj borbi.

- Bit će to najveći događaj mog života. Presretan sam što se ostvario. Da, Mayweathera nitko dosad nije pobijedio, a ja želim biti čovjek koji će ući u povijest. Moj udarac može promijeniti povijest i to ću vam dokazati - kaže ambiciozni Nasukawa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

December 31st 2018 #Tokyo

Objavu dijeli Floyd Mayweather (@floydmayweather)

Prvi čovjek Rizina Nobuyuki Sakakibara nije potvrdio kakva će biti pravila te borbe, ali je u startu, kako se čini, odbacio mogućnost da se radi o klasičnim MMA-pravilima, gdje Mayweather ne bi imao šanse. Sakakibara je tek natuknuo kako će se boriti pod posebnim pravilima, ne navodeći hoće li ona naginjati boksu, kick-boxingu ili slobodnoj borbi, kao ni o kojoj se težinskoj kategoriji radi.

- O tome ćemo razgovarati sljedećih tjedana. Ljudima ćemo ponuditi nešto što nikad nisu vidjeli. On je mlad, snažan i brz, neporažen i očito dobro radi kad je tu gdje jest. Nismo zabrinuti težinskom kategorijom, sve se svodi na to da izlazim u ring protiv drugoga vještog borca. Oduvijek mi je želja bila boriti se izvan SAD-a i pokazati kvalitete kao što sam radio dok sam bio amater - rekao je Mayweather.

Bilo kako bilo, nema sumnje kako su Japanci uhvatili kapitalca za spektakl za kraj 2018., kojega ćemo s pozornošću pratiti i zbog našega Cro Copa, ali i kako je The Money masno naplatio treći povratak iz mirovine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba