Obavijesti

Sport

Komentari 2

Mazzarri ide u Anži? Mahačkali trebaju bodovi protiv Bilića...

Mazzarri ide u Anži? Mahačkali trebaju bodovi protiv Bilića...
1

Walter Mazzari sinoć je protiv Rome vodio zadnju utakmicu na klupi Napolija. Njegova sljedeća postaja vrlo vjerojatno bit će Mahačkala. Anži ide na Bilića

VIDEO

Anži je u posljednjem kolu u kavkaskom derbiju kod Tereka pao sa 1-0. Mogli su i do boda s kojim bi riješili sve probleme, Traore je prošao golmana Amelčenka i promašio praznu mrežu, točnije pogodio stativu pa ovako u zadnja dva kola još uvijek mogu ostati bez Europe. U zadnjem kolu idu protiv Kubana koji igra sve bolje, tako da već danas, na svojem terenu, trebaju tražiti uspjeh, jer vjerojatnosti u slučaju današnjeg poraza u zadnjem kolu baš i nisu na njihovoj strani.

Glavna tema posljednjih dana je dolazak novog trenera u Anži. Kandidata je bilo mnogo, bilo je jako zvučnih imena, no čini se kako su se u Anžiju ipak odlučili za Waltera Mazzarrija iz Napolija. Ništa još uvijek nije sigurno, no prema napisima ruskih i talijanskih medija, pitanje je sata kada će se takva vijest službeno objaviti. Mazzarri bi, čini se, trebao biti čovjek koji bi Anžija trebao odvesti na stepenicu više, a to je Liga prvaka.

- Ne žalimo za ničim. Ove sezone do Lige prvaka nismo uspjeli, no uspjet ćemo prije ili kasnije. Možda već u sljedećoj sezoni  - izjavio je kapetan Anžija Samuel Eto'o.

Za utakmicu s Lokomotivom Anži će imati gotovo kompletan kadar. Uz dugo ozlijeđenog Ješčenka, sigurno neće biti samo Spahića koji je suspendiran. Ewerton je pak pod znakom upitnika i lako je moguće da zaigra.

Nakon što je izgubio šanse za Europu, Lokomotiv se totalno raspao. U prošloj utakmici u gradskom derbiju poklonili su pobjedu CSKA Moskvi. Armija ih je razbila 4-1, no u toj pobjedi nema ništa spektakularno, golovi su bili nakon ogromnih grešaka obrane Lokomotiva ili pak golmana Krešića. O svemu najbolje svjedoči i statistika, gdje i šutevi i posjed lopte govore da je Lokomotiv bio u minimalnoj prednosti, bila je to zapravo utakmica u kojoj bi podjela bodova bila najravnopravnija.

Ipak, kako je već odavno poznato, Lokomotiva muči efikasnost, a obrana im nije jača strana. Naročito kada u paru igraju Burlak i Ćorluka koji se jako slabo razumiju. Iako je Burlak igrač s velikim potencijalom, još uvijek nije na najvišoj razini. Taj stoperski par do sada se pokazao jako lošim, no razlog zbog kojeg smo ga vidjeli bilo je neigranje Đurice. Sada je Đurica ponovno tu, pa će Lokomotiv barem malo dobiti na kvaliteti.

Pitanje je s kolikim će interesom Lokomotiv ući u ovu utakmicu. Više nemaju za što igrati, eventualno se mogu dovući do devetog mjesta, ili pak osmog, no i za to im treba matematika.

- Sezona koju smo odigrali je sramotna. Moramo još ove dvije utakmice odigrati dostojanstveno i barem malo popraviti plasman  - kaže napadač Lokomotiva Felipe Caicedo koji danas neće igrati zbog ozljede.

Uz njega neće biti ni već duže ozlijeđenih Guilhermea i Zapatera, kao ni veznjak Tigoreva.

Tekst preuzet sa dvoznak.com - adrese za pametno klađenje

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao