Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
36 komentara

McGrady o Dončiću: On ispred Curryja, jeste li vi ozbiljni!?

Ovo je toliko nepoštovanje, na svim nivoima, da ja nemam riječi! Dončić ima više glasova od Stepha Curryja, igrača koji je promijenio igru!? Molim vas!, rekao je nezadovoljni Tracy McGrady...

Foto: DPA/PIXSELL
36 komentara

U NBA ligi vlada pravo Dončić ludilo. Mladi Slovenac ruši sve rookie rekorde, a to su prepoznali i navijači koji su ga vrlo brzo zavoljeli i masovno glasuju za njegov nastup na All star vikendu koji će se održati u Charlotteu. Luka je potukao sve i dobio čak tri milijuna i 300 tisuća glasova, a iza njega se nalaze majstori poput Duranta i Curryja, dok je na čelu LeBron James sa 40 0tisuća glasova više, što se tiče glasova na zapadu.

Takav scenarij nije baš najbolje sjeo nekima, točnije legendarnom Tracyju McGradyju, kojem nije jasno kako Dončić može dobiti toliko glasova više u odnosu na Curryja i Duranta.

-  Ovo je toliko nepoštovanje, na svim nivoima, da ja nemam riječi! Dončić ima više glasova od Stepha Curryja, igrača koji je promijenio igru!? Molim vas! Ima više i od Kevina Duranta i Jamesa Hardena? Šalite li se? - ljut je bio T-Mac.

Dončić je stvarno pokazao nevjerojatan talent i nadmašio sva očekivanja u NBA ligi, no ipak treba priznati da je malo neobično što se nalazi ispred takvih igrača koji su promijenili igru.

- Da se razumijemo, ne kažem da Dončić ne treba biti All Star igrač, ali smatram da je ludilo to što je ispred ovakvih igrača - dodao je bivši igrač Orlanda i Toronta te član Kuće slavnih.

Glasovanje traje do 23.siječnja, a sudeći po dosadašnjim rezultatima, Dončić će najvjerojatnije nastupiti u prvoj petorci. U izboru za All star sudjeluju navijači, igrači i treneri, od čega 50 posto glasova ide od navijača te po 25 od igrača i trenera...

 

Naši partneri pišu
Message