Obavijesti

Sport

Komentari 18

McGregor: Ja sam rasist? Pa ja sam crnac od struka na dolje

McGregor: Ja sam rasist? Pa ja sam crnac od struka na dolje
1

To jednostavno nije istina. Ja sam multikulturalan, jako multikulturalna individua i nemam nikakvih zlih osjećaja prema bilo kome. Ja niti ne vidim tko je kakve boje kože, razumijete me, rekao je Conor McGregor

VIDEO

Došlo je vrijeme u kojem će Floyd Mayweather Jr. i Conor McGregor 'iskakati iz paštete'. Na to se moramo naviknuti, ali da budemo iskreni ne smeta nam previše. Jer meč neporaženog boksača i MMA zvijezde bit će najveća manifestacija u posljednjih nekoliko godina. Nešto što se ne propušta bez obzira što je cilj priredbe zarada.

Dvojac se nalazi na kratkoj turneji u kojoj su već obišli Los Angeles, Toronto, New York, a uskoro će i u London. Na prva tri sučeljavanja bilo je prilično vatreno, obojica su imala svijetlih trenutaka 'trash talka', ali McGregor je u jednom trenutku na sebe navukao bijes dijela javnosti.

Floydu je u više navrata rekao da je "majmun" i da "pleše za njega". S obzirom na rasističke konotacije takvih komentara, takve i slične izjave mogu povrijediti nečije osjećaje, ali i dovesti do eskalacije verbalnog sukoba u onaj fizički. I upravo nakon što su analitičari ustvrdili da McGregor nije prešao liniju i da ne vjeruju da se radilo o rasizmu, stvar je eskalirala. Baš na tom problemu, piše Fight Site.

Ne zna se točno što je McGregor dobacio Floydu i njegovu timu, ali zna se da su Floydovi čuvari u jednom trenutku nasrnuli na vatrenog Irca. Kasnije se saznalo da je McGregor rekao nešto što su iz suparničkog tabora protumačili kao rasističke uvrede.

Floyd je novinarima rekao da "McGregor nije pokazao poštovanje prema njegovoj kćeri i prema majci njegove kćeri”, kao i da je “uvrijedio sve crne žene te da je nazvao ljude crne rase majmunima”.

- To jednostavno nije istina. Ja sam multikulturalan, jako multikulturalna individua i nemam nikakvih zlih osjećaja prema bilo kome. Ja niti ne vidim tko je kakve boje kože, razumijete me? - rekao je McGregor pa dodao:

- Pa u Brooklynu smo, u New Yorku. Ja sam veliki Notorious BIG fan i htio sam se malo poigrati s takvim stvarima. A tko to hoće tumačiti na drugačiji način, neka mu. To je glupo i bizarno.

Za kraj je rekao.

- Da se dotaknem malo rase. Mnogo ljudi kaže da sam protiv crnaca. To je je*ena glupost. Pa zar ne znate da sam ja napola crnac? Ja sam napola crnac od pupka prema niže.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Nadalovi neobični rituali. Prije servisa napravi 7 poteza
ŠPANJOLČEVA MANTRA

VIDEO Nadalovi neobični rituali. Prije servisa napravi 7 poteza

Desno rame, nos, lijevo uho, nos, desno uho. To je samo dio praznovjernih rituala koje Rafael Nadal radi prije servisa, a pazi i na položaj bočica, koliko puta stišće energetski gel, ne dodirivanje linija...