Obavijesti

Sport

Komentari 31

McGregor se pretvorio u zvijer: Napucao se i želi povratak u UFC

McGregor se pretvorio u zvijer: Napucao se i želi povratak u UFC

Kako je povećao mišićnu masu, sve se više govorka da bi se McGregor trebao vratiti u velter kategoriji. UFC mu je uvijek podilazio i pojavilo se da bi mogao napasti pojas Leona Edwardsa

VIDEO

Posljednju borbu odradio je u svibnju 2021. godine kada mu je protiv Dustina Poiriera pukla noga. Od tog trenutka uslijedila je rehabilitacija pa žestoki povratak u formu. A sudeći po objavama Conora McGregora (34) na društvenim mrežama, Irac punom snagom radi na dostizanju optimalne forme.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Stjuardesa otkrila 'tajne zanata' VIDEO

Premda se većinu karijere borio u lakoj (do 70 kg) i pero kategoriji (do 66kg), dvije borbe je ipak odradio u velteru (do 77kg). Izgubio je od Natea Diaza u debiju u velteru dok je nešto kasnije pobijedio Donalda Cerronea. Uslijedila su dva poraza od Poiriera u lakoj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
MMA: UFC 264-McGregor vs Poirier

Pa se samo po sebi nameće da će McGregor ubuduće nastupati u kategoriji do 77 kilograma iako mnogi smatraju kako mu za to nedostaje visine (175 cm). Točni planovi popularne irske zvijezde još nisu poznati stoga se ne isključuje ni boks u kojem je McGregor odradio tek jedan meč, poraz nokautom od Floyda Mayweathera Jr.

Ipak, u boksu je puno veća lova i samim time privlačnije bivšem simultanom prvaku UFC-a u pero i lakoj kategoriji. No, u posljednje vrijeme Irac najavljuje povratak u UFC i poznavajući način rada elitne MMA organizacija, ne treba čuditi ako mu udovolje i ponude borbu za titulu protiv Leona Edwardsa, javljaju tamošnji mediji.

MMA: UFC 278- Usman vs Edwards

Dok se njegov povratak čeka, McGregor marljivo radi na fizičkoj spremi. Pa se pretvorio u zvijer. Unajmio je i nutricionista koji mu brine za ishranu, sve kako bi bio u optimalnoj formi kada se vrati u kavez/ring.

No, jedno je fizička sprema, drugo kontinuitet nastupa i tu će McGregor imati problema. "Ring rust" je bio očigledan i u nastupu protiv Khabiba, a nedostatak nastupa nije mu pomogao ni u sudarima s Poirierom.

McGregor je u karijeri odradio 28 borbi i ima skor 22-6.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića