Obavijesti

Sport

Komentari 5

Medveščak na stanku ide s porazom, a stiže pojačanje

Medveščak na stanku ide s porazom, a stiže pojačanje
14

Hokejaši Medveščaka izgubili 3-2 od Graz 99ersa u posljednjoj utakmici prije pauze u EBEL ligi koja će trajati 12 dana. I ovoga puta je falilo svježine...

VIDEO

Zig-zag, Medveščak, ponovno je pjevalo više od šest tisuća ljudi, tribine Ledene dvorane ponovno su bile ispunjene do posljednjeg mjesta. Ali hokejaši Medveščaka nisu bili pravi u trećoj domaćoj utakmici zaredom, pogotovo u prvoj trećini. Graz 99ersi su dvadeset puta pucali na gol Medveščaka, a domaći hokejaši svega - triput.
- Krenuli smo totalno uspavano, ne znam kako su dečki na takav način mislili dobiti Graz - kritičan je bio direktor Damir Gojanović. U tih prvih 20 minuta čuda je na golu radio Robert Kristan, polovio je svih 20 udaraca i samo zahvaljujući njemu Austrijanci već tada nisu vodili. Prvi put obrana 'medvjeda' poklela je nakon devet minuta u drugoj trećini, zabio je Iberer. Samo šest minuta kasnije već je bilo 2-0, sjajni Day još jednom je 'probio' Kristana nakon pogreške Brada Smytha.
- Ajmo sada stisnuti, još odradite ovo i idete na odmor - govorio je trener Enio Sacilotto uoči posljednje trećine. I doista, Medveščak se u 49. minuti vratio u igru, konačno su zabili nakon uigrane kombinacije. Dodao je Guidarelli, zabio Aaron Fox.
- Kad su dolazili, odlučili su doći zajedno. U svakoj utakmici njih dvojica pokazuju da se poznaju, da mogu zajedno igrati i zatvorenih očiju - kaže direktor Gojanović.
Ali, nažalost, nije ovo bio dan Brada Smytha. U trenucima kada je 'medo' napadao, tražio izjednačenje, dobio je isključenje i otvorio mogućnost Ibereru da svojim drugim golom okonča sve dvojbe. Gol sjajnog Mikea Ouellettea 1:10 minutu do kraja vratio je nadu, ali Medveščak nije uspio napraviti čudo.
- Dečki su se borili, ne mogu im ništa zamjeriti, ali bilo je premalo. Graz je ovoga put bio bolji i treba im to priznati - realno je rekao golman Kristan, koji je do kraja skupio 40 obrana. Do iduće utakmice Medveščak ima 12 dana odmora.
- Malo ćemo se odmoriti, i fizički i psihički. Analizirat ćemo sve dosadašnje utakmice, vidjeti gdje smo griješili i siguran sam da ćemo nakon svega izaći bolji - kaže Kristan.
A kada se prvenstvo nastavi, Medveščak bi trebao biti znatno jači. Za povratnika nakon ozljede Johna Hečimovića, ali za jednog novog kvalitetnog beka.
- Dovest ćemo još jednog beka, malo nam je ovih šest koje imamo. Ne mogu otkriti njegovo ime samo zato što još ni sam ne znam koji će to igrač biti. Pregovaramo s trojicom i idućih dana ćemo odlučiti koga ćemo dovesti - najavio je Damir Gojanović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu