Obavijesti

Sport

Komentari 8

Melnjak operiran u istoj klinici u Innsbrucku kao i Ivan Perišić...

Melnjak operiran u istoj klinici u Innsbrucku kao i Ivan Perišić...
6

"Naš Dario Melnjak jučer je operirao koljeno u austrijskom Innsbrucku. Pred njim je višemjesečna rehabilitacija prije ponovnog povratka na teren. Dario, sretno" stoji u objavi Hajduka...

VIDEO

Nogometaš Hajduka Dario Melnjak operiran je u klinici dr. Christiana Finka u Innsbrucku, u istoj onoj klinici u kojoj je križne ligamente operirao i Ivan Perišić. Dario se osjeća jako dobro i sve ide po planu, a prema neslužbenim informacijama njegova je ozljeda lakša nego Ivanova.

Naime, Melnjakov ligament nije pukao do kraja, što znači da nije došlo do ozljede hrskavice, meniskusa... pa bi i oporavak trebao biti lakši i brži. Nezahvalno je prognozirati, ali Darija svakako neće biti na terenu prije početka nove sezone.  

Hajduk Melnjak

Potvrdio je to objavom na društvenim mrežama i Hajduk:

"Naš Dario Melnjak jučer je uspješno operirao koljeno u austrijskom Innsbrucku. Pred njim je višemjesečna rehabilitacija prije ponovnog povratka na teren. Dario, sretno" stoji u objavi, a Dariju su podršku uoči utakmice s Rudešom dali i suigrači koji su na teren istrčali u majicama s porukom "Dario uz tebe smo".

Posjetimo, Melnjak se ozlijedio u Koprivnici, iznenada, ni iz čega, nakon sat vremena igre jednostavno mu je "zaplesalo" koljeno. Nitko nije bio uz njega, nije bilo duela... Uhvatio se Dario odmah za glavu, utrčali su liječnici i fizioterapeuti Hajduka, no iako ta scena nije baš lijepo izgledala, Dario je sam napustio teren. Prekrižio se i pogledao prema nebu, činilo se u tom trenutku da zahvaljuje što je izbjegao težu ozljedu. Čak se nakratko i vratio u igru, no vrlo brzo je zamijenjen.

- Malo je i strah u mojoj glavi odlučio da izađem. Mislim da nije ništa strašno, vidjet ćemo... To je sve dio nogometa, mogao sam poslije trčati, osjećao sam se dobro. Vjerujem da sam već sutra na treningu - kazao je Melnjak, no na žalost vijesti nisu bile tako dobre.

Koprivnica: NK Slaven Belupo i HNK Hajduk u 13. kolu Prve HNL

Pregled magnetskom rezonancijom potvrdio je najcrnje slutnje, u pitanju je bila ozljeda križnog ligamenta i pauza od najmanje šest mjeseci.

Dario je za operaciju izabrao najbolju kliniku za tu vrstu ozljeda u Europi, pa i u svijetu.

- Ovo je top klinika, jedna od najboljih na svijetu za ovakvu vrstu ozljeda, ovdje su operirani brojni svjetski poznati sportaši kao što su Leroy Sane, Franck Ribery... Perišić je zadovoljan kako je sve prošlo, optimističan je i za par dana kreće s rehabilitacijom. Uvjeren je da će se vratiti nogometu u predviđenom roku od šest do sedam mjeseci - kazao nam je bliski prijatelj Ivana Perišića, ali i jedan od vodećih hrvatskih stručnjaka za pitanje rehabilitacije ovakvih ozljeda, Ivan Porobija.

Hajduk i Dinamo sastali se u 32. kolu SuperSport HNL-a

- Ozljede koljena su na žalost svakodnevica u nogometnom svijetu i često se s njima susrećem, ali svaki slučaj je poseban i treba mu tako i pristupiti. Vrlo ja važno da nije bilo većeg oštećenja te da je muskulatura u dobrom stanju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika