Obavijesti

Sport

Komentari 1

Melzer nakon poraza: Ma, Čilićev forehand je oružje

Melzer nakon poraza: Ma, Čilićev forehand je oružje
1

Marin je nevjerojatno napredovao. Njegov je forehand danas oružje, hvalio je Jürgen Melzer Marina Čilića nakon pobjede i ulaska u finale...

VIDEO

Melzer je jako zahtjevan tenisač. Dosta neugodan, ljevoruk je. Tako da sam presretan da sam ga pobijedio, posebice nakon poraza u finalu Beča, rekao je Marin Čilić nakon što je 7-6 (5), 6-4 pobijedio Jürgena Melzera u polufinalu Zagreb Indoorsa.
Nije dobro startao. Austrijanac je, nošen glasnim navijanjem 20-ak svojih navijaca, napravio break za 4-3. No, 21-godišnji Hrvat je uzvratio, te je slavio u tie-breaku.
- Zadovoljan sam kako igram, obzirom na dosta zahtjevne protivnike u posljednja dva meča. Za Melzera sam pripremio dosta miksanja i to je na kraju bila dobra taktika. Malo sam tonuo, pa se izvukao. Nije bilo lako doći do besplatnih poena - rekao je Marin koji je četiri puta pobijedio Austrijanca koji ukupno ima čak 20 pobjeda protiv hrvatskih tenisača.
- Imam razloga biti sretan. Igram dobro, pobjedio sam dosta puta ove sezone i sve je kako treba biti - rekao je hrvatski Davis Cup reprezentativac.
Marin će u nedjelju u 17 sati igrati u svojem sedmom finalu. Osvojio je četiri turnira (New Haven '08, Chennai '09, Zagreb '09, Chennai '10), te je igrao još i dva finala (Peking '09, Beč '09). U finalu će igrati protiv Michaela Berrera, Nijemca koji ima 9 pobjeda u nizu.
- U odličnoj je formi. Čim je u finalu to nije slučajno. Morat ću se dobro pripremiti za taj meč. U svakom slučaju riječ je o nezgodnom protivniku - zaključio je Čilić.
A njegov današnji protivnik, Jürgen Melzer imao je samo riječi hvale.
- Marinov forhend danas je oružje. Nevjerojatno je napredovao. Posljednji rezultat iz Melbournea sigurno mu je dao dosta samopouzdanja - pohvalio je Melzer Čilića i dodao kako nije nezadovoljan rezultatom, baš kao ni njegova djevojka Mirna Jukić.
- Dobar tjedan. Kamo sreće da svaki tjedan igram polufinale na Touru. Turnir je sjajan, a i blizina Austrije je utjecala da su sa mnom bili i moji prijatelji - zaključio je Austrijanac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići