Obavijesti

Sport

Komentari 30

Menadžer: Nema šanse da se Inoha sada više vrati na Poljud

Menadžer: Nema šanse da se Inoha sada više vrati na Poljud
1

Čuo sam da se spominje iznos kazne od čak 50.000 eura, no od toga nema ništa. Ja sam odvjetnik i licencirani manadžer i znam što radim, kaže Inohin menadžer

VIDEO

Masahiko Inoha više nije igrač Hajduka i nema šanse da ga Hajduk opet vrati na Poljud, ustvrdio je njegov manadžer Takuya Yamazaki, te najavio kako će Inoha odseliti iz Splita.

Iz Hajduka su tvrdili kako Japanac ima privatnih problema, zbog kojih se želi vratiti obitelji, no Yamazaki to odlučno demantira.

- Inoha je stigao u Hajduk u namjeri da se dokaže na europskom tržištu i tu se ništa nije promijenilo. Zbog toga je i odbio ponudu iz Kine, koju mu je Hajduk predlagao. Inoha će i dalje ostati u Europi, samo mu moramo pronaći novi klub. Žao mi je što je do ovoga došlo, jer je Inohi ovdje bilo lijepo. Grad je prekrasan, lijepo se živi, a i suigrači i navijači su ga dobro prihvatili. No on je razočaran ovakvim raspletom i nije jedini igrač Hajduka koji ima slične probleme s neplaćanjem. Konzultirao sam sindikalnog povjerenika, gospodina Jurića i on nam je dao podršku.

Odgovorni u Hajduku brane se kako Inoha nije ispostavio uobičajeni račun za svoje usluge, te da mu zbog toga kasni plaća.

- Taj problem postoji od prvoga dana, jer u Hajduku ne priznaju moje račune, koji su u drugačijoj formi. Zato su ovlastili gospodina Ivana Zelića, da on za njih izdaje račune. Dogovoreno je da to on radi, i ako je nešto propustio, to nije naš problem - tvrdi Yamazaki.

Hajduk je najavio žestoku kaznu zbog toga jer Inoha ne dolazi na utakmice i treninge, no Yamazaki kaže kako ga o tome nitko nije obavijestio, jer u posljednjih nekoliko dana nije kontaktirao s Malešom.

- Čuo sam da se spominje iznos kazne od čak 50.000 eura, no od toga nema ništa. Ja sam odvjetnik i licencirani manadžer i dobro znam što radim. Mi smo 16. siječnja u 15.00 jednostrano raskinuli ugovor s Hajdukom zbog tromjesečnog kašnjenja isplate i to je jedino važno u ovom slučaju.

Maleš je dolazak Inohe najavljivao kao mogućnost proboja na tržište Japana, odakle je želio privući bogate sponzore.

- Ne znam za njegove namjere, no način na koji se Hajduk razilazi s Inohom svakako nije dobra preporuka u poslovnom svijetu - zaključio je Yamazaki.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju