Obavijesti

Sport

Komentari 13

Merkel je dala zeleno svjetlo: Nijemci nastavljaju Bundesligu!

Merkel je dala zeleno svjetlo: Nijemci nastavljaju Bundesligu!
1

Liga će sama moći odlučiti hoće li se lopte opet zakotrljati 15. svibnja ili tjedan dana kasnije. No u svakom slučaju igrači bi trebali proći jednotjednu karantenu kako bi smanjili rizik od zaraze korona virusom

VIDEO

Njemačka vlada predvođena kancelarkom Angelom Merkel dala je zeleno svjetlo nogometu. Odnosno, Bundesliga se može nastaviti.

I to već za nekoliko dana. Liga će sama moći odlučiti hoće li se lopte opet zakotrljati 15. svibnja ili tjedan dana kasnije. No u svakom slučaju igrači bi trebali proći jednotjednu karantenu kako bi smanjili rizik od zaraze korona virusom sebe i drugih.

U Njemačkoj je situacija što se tiče pandemije pod kotrolom. Trgovine će se opet otvoriti sljedećeg tjedna, škole krajem mjeseca i sve se polako vraća u normalu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Do srijede je u zemlji zabilježeno 164.807 slučajeva zaraze, a klubovi su već u pogonu. Doduše, i dalje u manjim skupinama i bez kontakta. 

'Bundesliga može nastaviti s igrom već sredinom svibnja...'
'Bundesliga može nastaviti s igrom već sredinom svibnja...'

- Raspored koji je predložila Njemačka nogometna liga (DFL) smatram izvedivim i podržavam nastavak sezone u svibnju. Također, jasno je da ne smije biti nikakvih povlastica. Ako netko u klubu bude zaražen korona virusom igrači će morati ići dva tjedna u karantenu, uključujući i igrače kluba s kojima su odigrali zadnju utakmicu - izjavio je za nedjeljno izdanje Bilda ministar Seehofer.

DFL je sastavio poseban zdravstveni i higijenski protokol kojeg bi se trebali pridržavati svi klubovi i igrači u nastavku sezone.

Bundesliga je u prekidu od 13. ožujka, do kraja je preostalo još devet kola, a Bayern ima četiri boda više od Borussije.

- Sada je na svakom ponaosobom kako će se prilagoditi ovome - poručio je Bayernov kapetan Manuel Neuer.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića